Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz márNemKereső #20958 üzenetére

    ez esetleg valami gyakorlati tapasztalat, vagy megint az a "ránéztél és úgy volt" kategóriás okosság ?

    ahhoz, hogy letakarja a hangszórót, jóval 45 fok felett kell hajlítanod a könyöködet, ami már alapból kényelmetlen / egészségtelen, és ebben az esetben a WASD billentyűzeteket már nem alulról felfelé éred el, hanem oldalról, balról jobbra. Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem ET-n kívül kevesen irányítják oldalról a fő billentyűket.

    Ahhoz, hogy a hangszóró egyharmadát eltakarjad, kb 60 fokban kell döntened a kezed, és ekkor már nem is a WASD-t hanem inkább a WDE billeket éred el - hacsak le nem csípsz kobinátfogóval az ujjadból. Ahhoz, hogy nagyobb részt letakarj, már közelebb kell tartanod a 90 fokhoz a kezed, és a WASD-t újfent nem éred el.

    Bár asszimetrikusan van elhelyezve a touchpad, a hangszóró és a touchpad között pont van egy akkora hely, hogy a csuklód kényelmesen felfekszik kb 30 fokos szögben a palmrestre, és kényelmesen eléred a WASD-t alulról, ahogy kell.

    Az ideális tartásnál nagyobb a valószínűsége annak, hogy a nagyujjad a touchpadon pihenteted, minthogy letakarod a hangszórót. De a touchpadot ugye 2 klikkel ki lehet kapcsolni, ha egérrel játszol

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák