Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huini
csendes tag
Nekem mindenképpen rgb-ledes dell kéne mivel elvileg csak is az 16"-os! É nem találok sehol ilyet! Nem tudjátok hol lehet kapni?
-
asadasad22
őstag
nemtom h lehet-e kapni ebben az orszagban nem horribilis aron (egy helyen lattam kiirva valami 940k-ert - lol), de mint mar irtam, az a .4" tenyleg nem szamit sokat, inkabb az alapjan valassz, hogy milyen felbontasra/kijelzovilagitasra (wled/rgbled) van igenyed.. mellesleg a regebbi 720p kijelzok is 16"-osak voltak.
-
.Benett
tag
Sziasztok!
9 cellás Studio 1555-höz kapott zsír új akksimat 6 cellás újra cserélném 1:1 -be.
Akit érdekel : PÜ... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
-
asadasad22
őstag
válasz asadasad22 #12760 üzenetére
vki?
-
_Hunter_
őstag
válasz asadasad22 #12805 üzenetére
Szerintem az adott gép márkájára van csak korlátozva. Pl.kollega hozott egyszer win telepítőt, amit a Dell notijához adtak. Csak Dell gépben volt hajlandó megmozdulni.
Sajnos arra már nem emlékszem, hogy a típusnak is meg kellett egyeznie.Fentiekkel szemben viszont lehet, hogy az Office Student változatnál nem fordítanak erre ekkora figyelmet.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Balinkó29
csendes tag
Sziasztok Feleségemnek kinéztem egy d610-est ,alap dolgokra kellene neki
55e lenne. Gondolkozom még rajta de inkább emellett döntenék mint egy fsc mellett ami igaz fiatalabb de amugy lehet nem ér ennyit. Szerintetek? -
_Hunter_
őstag
válasz Balinkó29 #12807 üzenetére
Így, a konfigok pontos ismerete nélkül ezt nehéz megmondani.
Én amúgy inkább a Dell-t vennék, sajnos eddig csak rossz tapasztalataim voltak az FSC gépekkel.
Persze ettől még általánosítani nem szabad.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
őstag
Nah, sokadik kérdésemre már talán...talán válaszol valaki ebben a topicban
Most éppen az érdekelne, egy D600-asnak mekkora normális körülmények közt a zsanér holtjátéka. Szerintem az enyémen már eléggé ki van kopva. Ha a kijelző tetejét nézem, úgy 2-3 centi is lehet. -
Rocko007
aktív tag
meglett a hűtőpadom: Cooler Master NotePal U2. A ventik szabadon variálhatok, idle-be 35 fok körül van a 42 helyett.
-
_Hunter_
őstag
Isten igazából egy Presario 2800-as alá kellett, mivel Prescott magos procival van megáldva és nagyon meleg volt. Olyan szintén, hogy jópár órás használat után szabályosan égetett. A coolpad sokat segített, hogy ez ne forduljon elő.
Most egy HP8510p alatt megy egy Zalman, szintén 4-5 fokkal fűvősebb az egész gép. Sajnos ha rákapcsolt a venti a notiban, eléggé hangos volt (ilyen téren a Dell sokkal jobb), így a coolpad sokat segített. Mondjuk én a notikat dokkolóval használom, folyamatosan lecsukva és viszonylag zárt helyen, így eléggé adott volt.
Nem jelenteném azt ki, hogy emiatt tovább húzza a noti, inkább azt, hogy optimálisabb az egész gépezetnek, no meg hang szempontjából nem mindegy, hogy 2db 8/9/12 cm-es venti hűti, vagy csak a proc hűtő. (Zalman megoldás, amúgy nagyon korrekt, csak hát az áruk....)Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Ezeket is szerelem és nekem is D600-om van semmi holtjáték szorosan illeszkedik.
Annyira jól illeszkedik hogy nekem egy zsanér van csak benne és bírja,mivel a jobb eltörött.
Nagyon nehéz szerezni hozzá zsanért,csak a belevaló a jó.
ÜDV.Csak este 22.15 -kor leszek szívesen válaszolok ha van más kérdésed is.
[ Szerkesztve ]
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Flektor
csendes tag
Sziasztok!
Az történt velem h úgy elkapott a legutóbbi vihar h táskástól mindenestől xarrá ázott a Dell notim . Most volt 1 éves, szóval van még rá gari (Next Business Day). Véleményetek szerint milyen kilátásaim vannak, fedezi ezt a garancia, volt valakinek hasonló tapasztalata? A boltot még ezután hívom, csak gondoltam rákérdezek itt is hátha tudtok valami okosat...köszönöm előre is! Flektor
-
őstag
válasz Whaazzup #12816 üzenetére
Thx a választ
Hmm...és akkor a nagyon lötyögős zsanér minek az előjele, már ha egyáltalán valaminek az előjele? Zsanért hol lehet hozzá szerezni azon kívül hogy vadászni az apróhirdetéseket, bontóban matatni, és reménykedni? Ettől eltekintve tip-top állapotú (ami volt gyíkja már megoldottam, már csak ezzel van "bajom").
-
McLaca
őstag
Fogós ravasz kérdés: vajon miért nincs 64 bites driver egy olyan gépre, ami kizárólag 64 bites procival jött ki?
Konkrétan a Dell Quicksetre gondoltam. 32 bites Vistát támogat, 64 bitest nem (win7-et se, de a win7-re a vista driverek tökéletesek).
Ez így nem kerek.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
válasz Csabee. #12824 üzenetére
A hangkártyán és a kártyaolvasón kívül mindent fel is ismert, de a quickset nem is ezért jó, hanem plusz beállításokat tesz lehetővé a hardverhez, és pl. visszajelzi a hangerőt is, ha már egyszer van a gépen dedikált hangerőszabályzó gomb, akkor ez jó lenne... Megleszek nélküle, ha muszáj... Az érdekesség: a hangkártyához a 32 bites Vista drivert töltöttem le, de tartalmazta a 64 bites drivert is. Kicsit felemás ez így... Erre a gépre (Vostro 1400) egyébként nem hiszem, hogy bármit is ki fog még adni a Dell W7 alá, elvégre több, mint 2 éves modell.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Csabee.
nagyúr
válasz McLaca #12825 üzenetére
Próbálkoztál már 32bit-es driver felrakásával?
Ne haragudj hogy megkérdezem, de neked miért jó ha 64bit-es oprendszert használsz?
Mert megnéztem a gép konfigurációt, és nem egy atom gép (nem fikázásképp mondom)
De ha nincs 3-4gb-nál több memóriád akkor számodra felesleges feltenni a 64bit-et!
Illetve a te konfigodon még 4gb esetén sem lenen érdemes 64bit-es oprendszert feltenni véleményem szerint!Üdv: Csabee.
-
Whaazzup
senior tag
Ha 2-3 cm lötyög akkor a két hajlított fekete lemez mászkál ide-oda nézd meg hogy a zsanér alu háza mennyire van kopva talán lehet betétezni.
Kaptak ígéretet hogy talán lesz,ha igen megírom mert nekem is kell.
[ Szerkesztve ]
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
őstag
válasz Whaazzup #12829 üzenetére
nézd meg hogy a zsanér alu háza mennyire van kopva
Ehhez szét kéne szedni nem? Most ez nem megoldható. Napi szinten használom :S De bízok a te tapasztalatodban és szakértelmedben.
Ha lesz, akkor szólj nekem is plz. Jó lenne ha sikerülne felújítani ezt is rajta, hogy régi fényében tündököljön -
McLaca
őstag
válasz Csabee. #12826 üzenetére
Nem hiszem, hogy a processzor 64 bitessége kizárólag a 4GB+ memória megcímzésében merülne ki...
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz Rocko007 #12827 üzenetére
Nem ment fel (vistához csak 32 bites van), közölte, hogy tegyem fel a 64 bitest, ami az én modellemhez nincs. Más modelleké meg azt közli, hogy ez nem a megfelelő vas.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz Csabee. #12835 üzenetére
64 bites procihoz 64 bites op'rendszer illik.
MajaG: köszi, megnézem, bár pont a hangerőszint-kijelzés kéne.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz Csabee. #12838 üzenetére
Én sem vitázom, csak értekezem.
Meggyőzhető vagyok, ha elmagyarázod, miért jobb nekem a 32 bites w7, mint a 64 bites.Driver szempontból egyértelműen jobb a 32, mert van egy 2004-ben vásárolt scannerem, ami az eredeti szoftverével biztos nem fog menni 64 bites rendszeren, támogatás pedig már nincs hozzá (alternatív módon persze működhet), lecserélni meg ezért nem fogom, hibátlanul és tökéletesen megfelel a feladatra, amire vásároltam.
További elgondolkodtató tényező, hogy a prociban 2MB az L2 (sajna 4MB-os T7300-as nem volt akkor elérhető, amikor rendeltem a gépet), ami a 64 bites rendszeren szűkösebb lehet. De gondolom, ahhoz már olyan alkalmazás is kell, ahol ez kibukik.
Szóval, érveket kérek, mivel etessem a V1400-asomat.
Üdv!
-
Drakemusic
csendes tag
Sziasztok.Érdeklődnék mi a véleményetek a DELL STUDIO 1555 ös példányról.Megbízható készülék, valamint játékra mennyire jó?
Köszönöm előre is válaszotok! -
-
Rocko007
aktív tag
válasz Drakemusic #12840 üzenetére
Jó kis gép, de komoly teljesítményre nem kell számítani. [link]
-
.Benett
tag
válasz Drakemusic #12840 üzenetére
Szia !
Én már egynek a boldog gazdája vagyok 1,5 hónapja. Én nagyon szeretem semmi kivetni valót nem tudok vele kapcsolatba ! Nem tudom neked milyen VGA lesz benne az enyémbe HD4570 van és még nem találtam olyan játékot amilyet nem tudok játszani. nyúztam pl.: Gta4, FarCry2 Crysis ...
Megbízhatóságát nálam az igazolta ,hogy a barátnőm leejtette a vonaton, de egy karc sem esett rajta.
Egyszóval Dell... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
benecz
tag
Érdeklődnék,hogy a dell miniről kinek mi a véleménye?
Ezekben van beépített hangszóró?
Net,msn,videónézésre kellene.
Várom válaszaitokat -
radamsky
senior tag
beszámitottm egy 1535-ös notit mondom majd eladom, mivel elég jo árban számitottam be és akartam eladni, de aztán nálam ragadt. Eléggé meggyöző a teljesitménye, igy megtartottam. Egyszerü volt a honositás
a garit is meghosszabitottam (seggre ültem mikor megtudtam mennyibe kerül +2 év)pofás gép pofás teljesitménnyel bár az xp-ét nehezen szültem rá, de pl a win7-es is fut rajta (vista driverekkel)
xp-ét használom mert gyorsabb mint a 7-es, azt csak zenei célra film zene használom, mivel xp-én a hangot valahogy nem sikerült tökéletesen megoldan, azaz kicsit halk, kicsit nagyon halkTudom ajánlani bárkinek ezt a tipust
ami zavar
- Alapbol Vistás
- A fedlapja ahoz képes hogy nem fényes, de nagyon maszatolodik
- A billentyüje gyengébb mint az asusé[ Szerkesztve ]
-
Kyller
senior tag
Szevasztok! Olyan problémám van, hogy van egy Dell Latitude D830-as notim, és alapból Windows XP OS járt hozzá. Most kicsit meguntam, úgyhogy Win 7 Ultimate x64-et pakoltam föl rá. De valami miatt néha úgy gondolja a rendszer, hogy megfagy, rosszabb esetben kék halállal szabadságolja magát. Formáztam a winyót, tehát nem upgrade-eltem. Feltettem a legújabb drivereket, egyrészt Windows update-ről, másrészt Intel honlapjáról, harmadrészt a Dell honlapjáról, de csak nem akar megszűnni a problem. Sok kedvem nincs visszatenni az XP-t. Javaslat?
Ja, és néhány progi se akar települni, többek közt az MSN...
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
McLaca
őstag
válasz Kyller #12848 üzenetére
Próbáld ki a 32 bites w7-et. Az msn, amit telepítenél, is 32 bites, szóval lehet, hogy úgy szeretni fogják egymást. A 64 bites rendszer akkor előny, ha a futtatott alkalmazások is 64 bitesek. Ha 32 bitesek, akkor nem jelent pluszt a 64 bites alap rendszer.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest