Új hozzászólás Aktív témák

  • dewil666

    őstag

    válasz perge666 #99982 üzenetére

    (#99982) perge666
    (#99988) dobolan

    Nagyon sokat olvastam utána hogy miért is van "bölcső halál" de pontos választ sehol nem találtam. Sőt még a gyermekorvosnál (aki elég tapasztalt) is rákérdeztem és ő is azt mondta hogy csak találgatások vannak de konkrét bizonyított magyarázat nincs.
    Javasolta hogy mindig legyen friss levegő ahol a kicsi alszik és a kiságyba ne legyenek felesleges dolgok (játék, kiságy rácsra fejvédő stb...) mert ezek is gátolhatják a levegő áramlását. És NEM ajánlott hogy a gyerek a szülővel egy ágyban aludjon mert a szülő elveheti a gyerek elöl a levegőt vagy olyan helyzetbe kerülhet hogy az elhasznált levegőt szuszogja be. Ez akár annyira mélyálomba ejtheti a gyereket hogy leállhat a légzése is.
    Persze hozzá kell tenni hogy nagyobb többségben ezt azoknál figyelték meg akik a várható születési idő előtt jöttek a világra.

    Sajnos a sógorom munkatársa járt úgy nyár végén hogy a 9 hetes kisgyermekét már nem tudták felébreszteni :((( . Anya mellett aludt és sajnos nem ébredt fel többet.

    Valahol olvastam hogy ősszel és télen nagyobb ennek a veszélye és minél tovább ajánlott használni az angyalt akár 1-2 éves koráig. Jobb féli mint megijedni.

    [ Szerkesztve ]

    KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

Új hozzászólás Aktív témák