Új hozzászólás Aktív témák

  • copass

    veterán

    válasz PindurAnna #9471 üzenetére

    "6-22-ig lehet fúrni, faragni."
    kizártnak tartom hogy ez így le van írva a társasház házirendjében, aminek kint kell lennie a bejáratnál a falon kapásból, nem a közös képviselőt kell hajkurászni.
    csendháborításról:
    Volt korábban olyan rendelet, amely szerint este 10 óra után nem lehetett zajt csapni,de évekkel ezelőtt eltörölték ugyanis az időbeli korlátot csendháborítással kapcsolatban.
    A jogszabály szerint:
    Aki lakott területen, az ott levő épületben, vagy az ahhoz tartozó telken, tömegközlekedési eszközön, továbbá természeti és védett természeti területen indokolatlanul zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát, illetőleg a természeti vagy a védett természeti értéket zavarja, harmincezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

    Az a gond hogy az emberek nem beszélnek egymással, én több szomszédhoz is becsöngettem már hogy izémizé engem ezmegez zavar.
    nem fogok nézni ki a fejemből és hallgatni hogy veri az ajtót,a száradó ruhára rázza ki a szőnyegét, magassarkúban flangál ugye, ordibálás,stbstb. mert a legtöbbjének fingja sincs róla hogy mennyire áthallatszanak a dolgok.
    volt olyan hogy feljött egy idióta néni ordínáré hangon, hogy miért ordítattjuk a kölyköt?! fogzik a gyerek fájdalmai vannak! azt mondja őt nem érdekli, feljelent a gyermekvédelmiseknél, hogy kínozzuk!
    mondom ahhoz ám elkéne oda menni valahogy?! néz rám, nem érti. eltöröm minden csontodat b...meg ha nem takarodsz haza azonnal!
    azóta nem köszön vissza.nem is értem. vannak idióták, sokan.
    a szabályok azért vannak, hogy betarcsák őket, csak az a baj hogy mindenki máshogy értelmezi azokat.
    hüjén van megfogalmazva.

    [ Szerkesztve ]

    "amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

Új hozzászólás Aktív témák