Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Fiamnak KERESEK újszerű 26-28-as mtb biciklit!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
dsys
csendes tag
üdv.
nemrég volt itt vita a csípős paprikákról. igazából nem tudom mi lett a vége, az én esetemben nem is lényeges, de a kérdésem az, hogy nevel valaki ilyen brutál csípős paprikát?
szeretnék venni 1-2 darabot, mert a munkatársak ott versengenek, hogy ez a jóóó, meg ejj ez de csípős. vinnék nekik valami olyat, amitől könnybe lábad a talpuk . -
Mika1227
őstag
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Tubi2
senior tag
Lenovo X220 Thinkpad szép állapot
Kicsi, könnyű, nagyon gyors gép Sandy Bridge procival, gyári rendszerrel eladó!
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
elfelejtette
veterán
Azért ez az utolsó 5 perc gusztustalan volt, elkezdtem szurkolni, hogy kapjanak egy gólt...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
dewil666
őstag
Ne legyetek már ilyenek! Csoportelsők vagyunk Az osztrákok meg mennek haza ("edzőmeccs") Ezt stagnálták az osztákok a Magyar meccs előtt
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
törölt tag
válasz elfelejtette #91767 üzenetére
Az, hogy próbálták áthúzni saját térfélre az ellenfelet, hogy hosszú indításból lehessen támadni az egy dolog. Az, hogy ők meg biztonsági játékra váltottak és nem mentek fel a labdáig egy másik dolog.
Nem nekünk kellett volna jobban az a gól.[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz elfelejtette #91767 üzenetére
Sajnos így van...
-
func93
senior tag
Keresek:
- S6 Edge készüléket. Gyári független kellene, szép állapotú, tartozékos, dobozos.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Zola007
veterán
Keresek
100/100-as kondíciójú
60 GB-os
SSD-t
korrekt áronMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GIJoe
addikt
válasz func93 #91772 üzenetére
Egy Apollo Lite? A Szenzor ugyanaz, ócsó dejó
-
-
dewil666
őstag
válasz #65675776 #91775 üzenetére
Ja tényleg Kicsit fáradt voltam. Nem jól írtam.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Vegyetek VGA-t. MSI R7 250 OC 2GB
-
lappy
őstag
-
csapee
őstag
Kutyamedencet lattot vki eladot itt Debrecenben? Esetleg Diy megoldas?
Csapee
-
Laraxior
titán
Azt hogy tudom kiszámolni, hogy mondjuk szeptember elsejéig mennyi szabadság jár nekem?
Az oké, hogy 12 hónapra 22 nap, de csak simán arányos leosztom, vagy van valami okosság?
Arányosan: 14,6.
Akkor itt mennyit fognak kifizetni?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz csapee #91793 üzenetére
Ajánlottak egy kiadó szobát Frankfurtban...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz csapee #91796 üzenetére
Mostanában kicsit felgyorsult a létszámcsökkenés
Még a főnökeim... egy darabig."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zola007
veterán
válasz csapee #91796 üzenetére
Majd ha mindenki elhúz az országból, akkor felmerül, hogy ideje lenne megfizetni a szakembert
De már késő lesz, mert addigra kiderül, hogy az itt maradt NB1 focisták és a kisebbség nem tud kenyeret sütni....[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
7Sony7
addikt
Köszi mindenkinek. Valamit alkotnom kell úgy érzem..
Imscher: a tescóban láttam, de rá van írva, hogy gyermekmedencébe ne használja.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zola007
veterán
Megnyitotta kapuit a Debreceni közös rendelés / postaköltség megosztó topik
Bővebb infók a kezdő hsz-ben[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest