Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz Zola007 #73189 üzenetére

    (I)csak a kormányzárat oldotta, ugye kulcs nélkül semmi elektronika, se szervo, se fékrásegítés :( , mindegyik kanyarban és kereszteződésben azt hittem hogy nem tudok majd megállni a vontató mögött
    (/I)

    szervó és fékrásegítés is csak járó motornál van, de akkor meg nem kellene húzni! nehéz minden, de a fék is fog és a kormány is fordul persze, csak számolni kell vele, hogy nehezebb minden. azért kell olyan a volán mögé, aki tudja is mit csinál, ne tanulót ültessünk be egyik ülésbe se!

    csavar kérdés: ahol fér, ott hatlapfejűt használj, elcseszett egy valami ez az imbusz és társai(torx), ha kívül éri az idő, akkor az csak idő kérdése, hogy meddig oldható. én a múltkor egy üléslefogató csavarral szívtam, a vége kiért a kardánalagút külső részére, ott kapta az ívet, amikor csavartam kifelé megszorult és megfordult benne a kulcs. én is végül fogóval bányásztam ki, betartott vagy 2 óráig és volt egykét miatyánk is ami elhagyta a számat...... másnap a bontóba kimentem(mert még sűrű menetes is volt a csavar) és egy 3 évvel fiatalabb yarisból turiztam csavart, persze abban már hatlapfejű és amolyan önmetszős végű volt, ezek szerint a toyotáéknál is találkoztak már ezzel a problémával!

    fékkar? akkor ott nem szükség így megtépni és az idő sem annyira eszi meg! arra jó az olyan is mint ami benne volt, csak ne tépd meg!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák