Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    Parfüm téma: Ha ajándékba kap valaki az egy külön dolog, de sohasem értettem, miért kell 50e ft-os parfümöt venni vagy 15-20e-ért rizikózni, hogy hígítottat vagy pisit kapsz.
    Nővérem illatmániás, ha a bevásárlóközpontoknál járunk, akkor a túra kötelező programja a "Müller drogéria látogatás". :W Utána meg lóg ki a fejem az ablakon mint a kutyának vagy fulladok meg a kocsiban a parfümfelhőtől.

    A múltkor én is megnyomogattam unalmamban a női tesztereket és 10-12e ft körül találni teljesen kellemes illatokat, megbízható forgalmazótól.

    Én elhiszem, hogy lehet vergődni a barátnők között egy "sanellel" vagy még több házas férfi fordul meg egy "zsivanssi"-val befújt pláza3,14csa után, de sosem értettem mi a f.szért nem lehet bemenni a boltba és megvenni inkább egy eredetit mint 3 pancsoltat útszéli kufártól.
    Hamis nőnek hamis parfüm, ugyanaz mint a vaterás rolex.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák