Új hozzászólás Aktív témák

  • dewil666

    őstag

    Gyerekek nem hiszem el hogy most már minden napra kapok egy hülyét!
    E-mailben kaptam:

    "
    Helló,

    Köszönöm szépen levelemre adott válaszát, engedjék meg, hogy ismét bemutatkozzam, Hegedus Ferenc úr vagyok; Korábban küldtem neked e-mailt válasz nélkül. Az első e-mailemben említettem elhunyt ügyfelemről, akinek a családjával nem tudok kapcsolatba lépni, de Ön ugyanazt a vezetéknevet viseli, mint az övé, és úgy érzem, könnyű lesz bemutatni a banknak, mint a legközelebbi hozzátartozóját. bank utalja át az egyenlegét az Ön javára, hogy megosszuk a bevételt. Tizenhétmillió ötszázezer dollárt letétbe helyezett halála előtt. Az itteni bank megkért, hogy mutassam be a kedvezményezettjét, ha van, különben a birtok visszakerül a kormányhoz, és elveszik.


    Kérem jóhiszemű segítségét, hogy az itt található banknak mutassa be ezt a feladatkört, hogy a dokumentáció feldolgozása és a fizetés az Ön javára történjen. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot további részletekért. Kérem, vegye figyelembe, hogy ezt a levelet azért fordítottam le, hogy megértse, visszaírhat angolul

    Tisztelettel,

    Hegedus F.D. "

    :DDD :D :DDD

    KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

Új hozzászólás Aktív témák