Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz diablo1984 #129378 üzenetére

    Nekem is van kontaktlencsém jellemzően alkalomszerűen hordom. De kapható hozzá - direkt kontaktlencsés szemhez - műkönny. Nem olcsó mulatság, de tényleg jó.
    + érdemes több fajtát is kipróbálni mert jellemzően a kontaktlencse anyag sem ugyanaz lehet találsz olyat ami kevésbé szárít + műkönny.

    A mai kontaktlencsék gyártásához számos fajta szilikon-hidrogélt használnak, sőt, ezek több generációból származnak. Ezek olyan technikai elnevezésekkel rendelkeznek, mint a galyfilcon, a senofilcon, a comfilcon és az enfilcon.


    Tehát van belőle többféle még most is.

    HUTCHDB

    A legfontosabb - ha beválik - hogy a higiéniára oda kell figyelni: nálam úgy volt, hogy előkészültem majd folyékony szappannal alaposan kezet mostam - ilyenkor nem gond ha valami dettol vagy hasonló megoldást használ - majd papírtörlővel megtöröltem a kezem vagy valami teljesen tiszta törölközővel (a csap elzárásra is figyelni kell tehát ne legyen visszafertőzés) a tok is legyen ekkor már kinyitva és ekkor teszed be a lencsét.
    + ha megoldható mindig legyen az embernél a tokja és valami kézfertőtlenítő ha ki kell venni valami miatt akkor azt meg lehessen oldani.

Új hozzászólás Aktív témák