Új hozzászólás Aktív témák

  • BusinessGuy

    senior tag

    válasz Rage47 #2699 üzenetére

    Én pont fordítva gondolom,ebben is 118 óránál járok,de azért az RDR 2 minden létező aspektusában leszámítva a sztorit és talán a zenét, jobb volt. Ha az unalomtenger az iszonyat változatosan felépített gyakorlatilag sandbox címek között simán páratlan világával telis tele látvánnyal,élettel,tartalommal,akkor ez hogy nem unalmas miközben itt kvázi nincs semmi csak csomagszállítás amit ímmel ámmal megnehezít néha a terep és egy kevés ellenfél....

    118 óra alatt arra jutottam hogy a felszerelések színe java totálisan felesleges. Agyon van bonyolítva és minden kap egy kis tanító leírást közben a játékban a jórészüket nem is használtam mert minek. Ugyan ez az épületek java, felesleges. HARD fokozaton tolva sem kihívás az ha esik az eső vagy ha jön egy PV. Szinte nem volt olyan csomagom amit nem S-re vittem, létrát és kötelet a játék elején használtam mikor még elhittem hogy szükséges, nem nem az maximum nagyon extrém esetekben ritkán. Telis tele van a játék teljesen felesleges alibi dolgokkal amiktől bonyolultabbnak tűnik,holott faék egyszerűségű. Az online pedig agyonkönnyíti még ezt is. Szó mi szó élvezem, de így hogy kábé minden fel van fedezve,kiépítettem a hegyekben is fullra a kötélpályát már csak arra megyek hogy meglegyenek a csillagok,és irány a sztori tovább. Jó lett ez a játék,de egy RDR2 nyomába nem ér, no offense.
    Ízlések és pofonok,abban a játékban még 200 óra után is találok újdonságot,felfedezni valót, elvadászgatok, mászkálgatok. Itt nincs semmi. Még felfedezni sincs sok értelme zugok után mert a legnagyobb meglepetés amit találhatsz az egy memó, vagy egy kisebb adag kristály,és ennyi. Viszon a sztori és karakterei ezzel a zenével be tudott szippantani annyira hogy beleöljek ennyi időt,mert ilyen szinten üt, főleg amíg fel nem fedezed a világot teljesen, a tájai is komolyak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák