Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
-
Deck
titán
válasz Carlos Padre #302 üzenetére
Jaja, pro-n faszán fut
Nem kell újra megvenned a visszafele kompatibilitás miatt.
PS5
-
Carlos Padre
veterán
De az úgy nem lesz "PS5 enhanced", csak ugyanez a játék töltögetés nélkül. Nem ok nélkül menti úgy a képeket, hogy "Days Gone (PS4)", tervbe van véve egy PS5 verzió is. Gondolom azért is jön majd új tartalom a játékhoz, mert folyamatosan dolgoznak rajta.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
Na most én is belefutottam, hogy a cinematic video nem volt szinkronban a hanggal és a felirat is kihagyott. Ujraindítottam a gépet, meglátjuk segít e.
-
-
Woodslave
félisten
Kinyirtam egy hordát legalább 100-an voltak vegigkergettek a fél mapon basszus begorcsolt a sprint ujjam. Lehet nem volt jó ötlet kivenni a lockot
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
törölt tag
Pörög a stáblista.
Köszönöm Bend studio és Sony.Minden bug, performancia hiba és egyéb kellemetlenség ellenére nagyszerű játék, amit mindenkinek nyugodt szívvel ajánlok.
Látni, hogy milyen területeken lehetne javítani a játékon. Jöhet a days gone 2 ps5-re. A 400 fős hordákkal is jó volt megküzdeni, de szívesen megtenném ezt 4000 főssel is
A játék végkifejletével benne van, hogy lesz második rész. Nagyon könnyű lenne folytatni. -----
Woodslave - majd a fűrészmalomnál
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
szallasi007
őstag
-
törölt tag
válasz szallasi007 #315 üzenetére
Amikor írtam a hozzászólást, akkor a skizó - öreg - beszéd végre gondoltam. Simán beleláttam, hogy a következő részben megpróbáljuk megtalálni az ellenszert - jön a Nero is valamivel - bármi. Nyitva hagyták a végét. Utána dzsatubén megnéztem a secret endingeket is, mert ismerve magam már csak a hordákat fogom cseszegetni. A többi (fertőzött területek és bandita táborok) is 80% felett vannak teljesítettségben, de azok nem voltak olyan szórakoztatóak, hogy csináljak velük még bármit.
Illetve a harmincadik "valaki csinált valamit, keressem meg és öljem meg" esemény se mozgat így a végén.(Ez nálam egy elcseszett dolog. Amíg tart a story, addig élvezem ezeket is csinálni. Viszont ha lement a fő szál, akkor vége. Elvesztem az érdeklődésemet.
A játékot pedig úgy szeretem játszani, mintha én lennék ott. Nem tudom elképzelni, hogy itt az utolsó roham előtt még elkezdenék csavargókat felkutatni. Amint elkezdtek felpörögni az események (Sarah-t áthelyezték a barlangba), onnantól nem csináltam 1 mellék küldetést sem, csak amit muszáj volt. Így volt számomra történet hű a cselekedetem.)Az O'Brian ending is érdekes. Így még inkább úgy gondolom, hogy lesz folytatás. [ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz #20411392 #316 üzenetére
Folytatás szerintem is lehetne, bár másik helyszínre nem tudom hogy érdemes-e elvinni a sztorit?
Én max DLC-re gondolok mint megoldás, pláne ha a Sony a sok fikázó miatt elkaszálja a teljes folytatás lehetőségét. Egy 10-12 órás DLC-vel szépen le lehetne zárni. O'Brian-ékkel karöltve kitalálják a megoldást, velük valami harc és a záró képsor hogy Piás meséli el a történetet és vége.Én ha jól emlékszem mindent megcsináltam, 5 db achi nincs meg a platinához. Amiből az egyiket mondjuk nem is értem pontosan. A hordázás marad nekem is, de én nagyon ügyetlen vagyok. A fűrészmalmot is mire megcsináltam már konkrétan azon agyaltam hogy hagyom a f@szba és eladom a játékot Nekem is addig érdekes egy játék amíg a főszálat játszom, szóval itt megerőltettem magam és minden apró cseprő izét megcsináltam menet közben -
Carlos Padre
veterán
Wazz, akárhányszor benézek ide az új hozzászólásokat megnézni, spoiler takarja, pedig egy regényt írtok róla
-
Deck
titán
-
Carlos Padre
veterán
-
Woodslave
félisten
Örültem hogy van egy jatekom amiről frissen lehet dumalni nem egy kihalt topicba irogatok de mégse
Sztem pár mission és vége szóval nem olvasok"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
Ds életérzésnek adva lekéseltem egy zúzót
-
Woodslave
félisten
Első kékhalál is megjött. Csodálatos játék lenne minden hülyeséggel együtt nagyon sajnálom hogy pont a lényeg miatt kell csalódottnak lennem.
-
Basszus ez a játék elég durva.
Ott tartok amikor Piás műkarjához kell összeszedni az alkatrészeket. Át kellett motoroznom a térképet és viharos, esős éjszaka volt pont. Brutál mennyi korcsot kellett kikerülnöm, 2m-enként voltak. A random eventek is jók, bár lehetne kicsit több féle belőlük.
Volt egy mellék küldi, hogy keressek meg egy bandát és likvidáljam őket. Éjszaka mentem, de semmi dolgom nem volt mert egy horda pont legyalulta őket.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Carlos Padre
veterán
Na nagy levegőt véve én is nomád lettem, de csak mert rohadtul érdekel a sztori, és nem mert mindennel végeztem. Day 831-nél tartok. Remélem azért még ki tudom majd maxolni később amit akarok.
-
Carlos Padre
veterán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Átmentem a másik területre és megtaláltam Saraht-t erre megy a pofára esés.. Ezek a katonosdit játszó emberek nem túl szimpatikusak. Hiányzik a régi terület, emberek stb. Ennyit Sarah nagy igéretéről stb.. Inkább mennek vissza akkor aztán témáznék Rikki-vel. Csalódtam Sarah-ba. Ezt beleélve a játékban mondom, nem a játékban csalódtam Azt imádom alig várom, hogy folytassam holnap A játék hatása alá kerültem teljesen Csak, hogy ne érezzem magam kívülállónak írtam énis valami spoilereset mielőtt mindenből kihagytok
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Carlos Padre
veterán
Na pont így jártam én is. Fejlesztettem volna fel inkább a táborokban a bizalmi szintet 3-asra előbb, vagy mentem volna neki a hordáknak a NERO pontokon....
Mindegy most már, jó lesz ez.Az asszony meg nyilván újra férjhez ment a csokifiúhoz. Remek. Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Deck
titán
válasz Carlos Padre #331 üzenetére
Majd később visszamegyünk tuti még vissza kell majd a sztori miatt is. Lezárni a Skizo dolgot is pl. Stb. Ne ne ne ne ne ne mondj ilyet Ilyenek a nők mi? Rikki amit mondott utoljára nekünk és Mike is.. Teljesen igazuk van. PS5
-
Woodslave
félisten
basszus ez a horda irtás hihetetlenül szórakoztató. Mondjuk max fókusszal egy kis molotovval, némi bombával meg egy automata shotgunnal azért lehet terelni a nyájat
-
-
zbundy
aktív tag
Látom hogy valaki már 811nél no returnnál van (jelentsen ez bármit is mert én még nem 😀) Én 819nél tartok most. Az a baj, hogy para a játék. Minden küldi előtt alszok hogy nappal legyen a játékban, mert este nagyon nyomasztó. Tudom csicska vagyok 😀 30 éves vagyok bazdki, de már második este álmodok zombi hordákról mióta megvettem a játékot. Gyenge vagyok 😀
-
zbundy
aktív tag
válasz Woodslave #341 üzenetére
Az a baj én nagyon bele tudom élni magam a játékokba és így a horror játékok kicsit kikezdik az idegeimet. Meghatározó élmény volt nekem a Last of Us és a Dead Space is, de egyikkel se tudtam 1-2 óránál tovább játszani egyszerre. Ezt a Days Gone-t is kb 2 órás részletekben fogyasztom. Nagyon jó játék lett, csak én vagyok gyenge ezekhez. Ezért fog kimaradni az általad említett játék is 😀
-
zbundy
aktív tag
Egyébként a hordák lelőhelyei később jelölve lesznek a térképen vagy ez mind magamtól felfedezősdi? Kettőt már kipucoltam egyébként. Most a fűrészmalomnál írtottam ki egy részét az ottani hordának, de aztán rámsötétedett és leléptem. Ilyenkor ugye nem termelődnek vissza? Tehát ha nem teljesen írtom ki őket akkor nem szaporodnak ugye?
-
Woodslave
félisten
most néztem mondjuk eléggé a vége sztem de 863 nap. Úgy hogy sztem 2x aludtam. Akkor is csak azért mert nappal szebb minden
Hangulatában nem egy last of us de nem is ez volt a cél. Pláne a végén szinte végtelen lőszer sok hp és stamina gyakorlatilag nem nagyon félsz beleállni semmibe (normálon) lelőni nem nagyon tudnak.
De még most se unom hogy végigkutassam a házakat egy zseblámpa fényénél.
-
Woodslave
félisten
hát ez nem volt semmi. A fűrészmalom Egy 8 órás fogócska a játék idő szerint Majdnem sikerül úgy ahogy anno láttuk
Hányan lehetnek ezek. Pár hordát kinyirtam 411 fül már volt nálam lehet össze szedem az összeset
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Ez a maradvány nyíl mekkora trollság már!
Kár hogy csak hármat enged készíteni, bár tény, hogy akkor felborítaná az egyensúlyt. Nálam volt, hogy három vesszővel egy 15-ös táborból 10 idiótát elimináltam.
Egy kérdés. Ha megtisztítok egy fertőzött területet, de nincs elég inventorym a fészkek elégetése után fellelhető maradvány begyűjtésére, akkor ha később vissza megyek, akkor megtalálom még ott, ahol hagytam, vagy esélytelen?
Arra van tippetek, hogy miként lehetne felhúzni a Copland tábor bizalmi szintjét kettesre? A kábszert nem neki adtam, így a motorfejlesztéssel nagyon le vagyok maradva és már nagyon camp sincs amit fel tudnék szabadítani plusz bizalmi pontokért.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest