Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Úgy gondolom, ez egy olyan alap kalandjáték, ami mindenféleképpen megérdemel egy topicot. Aki nem ismeri, magára vessen...
I am having fun staying poor.
-
tr00p3r
őstag
én most nyomom a maniac mansion-t. VGA-ban!!! nagyon kúl. annó 16 színben, xt-n nyomtam! vagy 4 szín volt?
-
nagyúr
az eredeti címe maniac mansion. a day of the tenctale (remélem jól írtam) a maniac mansion 2 alcíme. ha jól tévedek.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Drizzt
nagyúr
(moderátors are sleepin')
-
gregorik
senior tag
a Lucas korábbi kalandgammái imho még jobbak voltak: Zak McKracken, Monkey Island 1-2, Fate of Atlantis.
a DOTT már kicsit elment a gyermeteg, a kommersz irányába. -
nagyúr
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, mánkíj ájlend RLZ
Guybrush Threepwood a legnagyszerűbb név, amit valaha is hallottam... DDDDD
az a játék tömény hülyeség, földön fekve játszottam végig...Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Drizzt
nagyúr
Nah, nekem igazából még soha nem sikerült végigvinnem. Van valaki, akinek igen?
-
Dzsekó
addikt
Nem találom a vonalzóm.
-
Tersius
tag
Bekoszonok en is. A DOTT-nal jobb jatekot sosem lattam meg (najo, persze ez biztos tulzas, de nekem akkor is o a kedvenc)
Ha valakinek kell, akkor tudok segiteni a megszerzesben (remelem, ez azert mar csak nem warezolas... ha megis, akkor bocsanat).
DOTT-ra fel!''My curvy sword at your neck, you unclean son of a dog of the female persuasion!''
-
Norb79
őstag
Bár rég elhalt ez a beszélgetés, de nekem ma lett meg az összes acsi a remasterben két platformon is. Mindkettő már rég majdnem kész volt, egyedül a maniac mansonban mikrózzam meg a hörcsögöt hiányzott, meg emiatt a minden más acsi kész acsi, de ma mikróztam gyorsan steam és xboxon is és tadam:
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE85Q70T 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE65S95BATXXN) 165CM 4K OLED SMART ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen