Új hozzászólás Aktív témák

  • Marvinyo

    aktív tag

    válasz MageRG #1378 üzenetére

    "1. Bellowing Dragoncrest ring: attól a varázslótól tudod megvenni, akitől a great soul arrow-t is."
    Pipa. Jelenleg ez meg a Ring of Favor and Protection van rajtam (stamina/hp/equip load). Utóbbi tudom, nem egészen sorc/pyro gyűrű, de egyelőre jó szolgáltatot tett. Utóbbinál olvastom, hogy eltörik a leveszem. Ez azt jelenti, hogy dobhatom ki, vagy megjavítani azért még meg lehet, csak mondjuk egy merchantnál, vagy valami?
    (A sárga páncélos fazonig leugrott valahogy az egyik csonti - vagy a Hollow a lépcsőről nem emlékszem már -, akit persze sikeresen megütöttem, szóval nem sok választásom maradt mint kinyírni, ő dobta)

    2. Crown of Dusk: Darkroot Basin-ben a hidra után tudsz hozzájutni, kis trükközéssel
    Meglátjuk, egyelőre a hidra ellen is kéne fegyver. Bár őt még nem próbáltam a Catalysttel csapkodni, hátha ér valamit...

    "De ha mindhármat felveszed, akkor brutálisakat sebeznek a varázslatok."
    Hármat? Nem csak kettőt lehet?

    "Egyébként most neked inkább a Depths-felé kellene menne, ott találsz lehetőséget rá, hogy továbbfejleszd a fegyvered.
    A Rusted Iron ringet jó hogy megszerezted, Blighttownban nagyon hasznos.
    Ha végképp most akarod lenyomni a dagidémont, akkor fejleszd fel +15-re a pyro flame-t és azzal próbálkozz."
    Nem akarom most feltétlen. +15-re amúgy is az egyik Depthes NPC-vel lehetne, nem? :-)
    A Hydra-Sif kombinációra azért gondoltam, mert így teleport nélkül borzalom közlekedni, most meg épp a kovácsnál tengődöm.

    "Sin-t nem kapsz ha Oswald (harangtorony) segítségével lépsz ki az előző covenant-ból. Utána már nyugodtan csatlakozhatsz a macskásokhoz."
    Covenantban nem vagyok benne egyikben sem jelenleg, de elvileg maga a belépő párbeszéd is Sin, bármit is válaszolsz a macskának. (A Covenantoknak néztem utána leginkább, ez az egy ami nem tetszik, hogy a játék semmit nem mond róluk, miért/minek csatlakoznék. A többi résznél tetszik, hogy "találd ki, he-he")

    (#1379) vorosmarti
    "Ahogy többen írták, a Stray még erős lehet Neked. Én is korán jutottam el, közelharcos karakterrel mentem és a 2 Black Knight simán ment, de a Stray Demonnal nem bírtam. A baba meglett, és a démont később mentem vissza lerendezni. Megvár :)"
    Neked mi volt a stratégiád a Knightok ellen? Mármint, lehet én szúrtam el valamit +7-es Winged Spearem volt, lehet ez volt szimplán kevés, vagy a fegyver volt béna? (Ez tűnt a legerősebbnek amim volt és amit még tudtam kezelni amikor elkezdtem fejleszteni) Vagy parryzni kellett volna megtanulnom? (Csak a shieldet nem szeretem, a jók túl nehezek).
    Mindenesetre Strayért majd később visszajövök :-D

    "Ha blighttown sötét akkor nem láttad még a tomb of giants-et. :)"
    Hát ott még nem jártam. De attól tartok nem lesz sok választásom, hogy látom-e :-D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák