Aktív témák

  • BüszkeeSAAAS

    tag

    Üdv mindenkinek! Bő egy hete kezdtem a játékot PC-n , van esetleg valaki aki szintén PC nyomja néha esténként, jelenleg 74. szintű lovag karakterrel. az öreg démonkirály után ,de még Irithyll előtt. Van esetleg kedve valakinek csatlakozni néha egy nagyon lelkes ,de végtelenül amatőr kezdőhöz? :D A műfaj nem idegen a Witcher3-at elég sokáig játszottam ,de az némileg más. Apropó lenne egy kérdésem sőt rögtön 3.....
    , az a fickó ööööö árus amelyiknek egy nagy követ cipel a hátán ,mint a bevezető videóban a többi, szerintem az amelyik hozzám csatlakozott kipurcant..... bár az is lehet ,hogy csak alszik békésen, de legalább nem horkol..... az lenne a kérdé, csórikám mitől hasalt el? :F Ée még egy kérdés, kard fejlesztés közben ez idáig csak a fizikai sebzést(?) erősítettem most lenne egy opsció ami ezt csökkentené ugyan de hozzá ad sötét (támadó erőt) ez a két érték összege határozza meg a sebzést? teszem azt 247 fizikai helyett most lenne 155 fizikai és 155 sötét akkor 310 sebzés minden kardcsapássál? Illetve a fejlesztéseket(forrasztásokat) vissza lehet kombinálni vagy egyiket a másikra cserélni később?

    [ Szerkesztve ]

    -Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

Aktív témák