Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Nálam egyértelműen mint játék a DS3 a sorozat legjobbja, max még BB-t tenném mellé. Egyetlen dolog, amit hibának felrónak neki hogy túlzottan fan service lett, de szerintem ezt is jól megoldották. Nem egy az egyben kapjuk vissza a dolgokat, hanem igazi folytatásként! Láthatjuk Anor Londot milyenné vált az idő teltével és amikor már csak pislákol a fény, mindenhol hó meg jég lepi. És ez így mindenre igaz, tehát az idő múlását is nagyon szépen szemléltették a fromosok. Igazi folytatás és méltó lezárása a szériának, szerintem amennyire lehetett tökéletesen megoldották.

    Jó a reszponzív, gyorsabb játékmenet is, kellően pörgős, de közben még sem vált egy devil may cry féle eszement darává. A pajzsot én remekül tudom benne használni, szerintem nagyon jó a balansz, a passzív védekező stílusú játékosok is jó taktikákat tudnak benne kialakítani.

    A witcher 3-al kapcsolatban még annyit, hogy rákeresve azért elég sok, nagy nézettséggel bíró videóst találtam, akiknek szintén nem jön be a játék és nem értik a magasztaló kritikákat. Van konkrétan "witcher 3 is a piece of shit" című videókritika is. És nagyon jól elmondják egyébként azokat a hiányosságokat, amik miatt abszolút de nem lehet 10/10 meg 10/9 játék. Gyakorlatilag egy interaktív film az egész és erre, aki nem atom RPG beállítottságú nagyon hamar bele lehet unni. Hiába szépek az átvezetők a sok sok bevágás és kevés gameplay egyszerűen engem is kitaszít a játékból ez ellen nem tudok mit csinálni.

    Nálam ha a soulsok 10/10 akkor a witcher 3 egy 10/7 játék kb, mert:
    10/10 a grafika, tényleg eszméletlen szép, egyik legszebb játék amit valaha láttam
    10/7 az interface, nem tetszik az egész fejlődési rendszer, elég átláthatatlan a menü sokszor, tipikus "lengyeles" fejlesztés meglátszik benne
    10/7 a story mert hiába van benne rengeteg tartalom, egy bizonyos szint után én nem a több tartalmat igényelném, nekem nem kell hogy 300 órányi mellékküldetés legyen benne, jobban örültem volna, ha kicsit passzosabb, tömörebb a fő szál és nincs ilyen borzalmasan elnyújtva az is. Már azt hinném, hogy na jön az akció és akkor jaj menjünk még ide meg oda, mert el akarok búcsúzni ettől, meg visszafizetni a kölcsönt annak, atom uncsi....
    10/5 a gameplay, egyszerűen nem reszponzív, simán jó lett volna egy 2010-es játéknak, de mai szemmel ez már elég butuska és állandóan meg van szakítva a játék átvezetőkkel, ami egyszerűen kiragad az élményből, ami amúgy sem túl acélos.

Aktív témák