Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
nem rég kezdtem a játékot, most találkoztam a sorozattal először. Nagyon teszik. Eszeveszett nehéz. És nulla segítséget ad a játék.
Ezekből kifolyólag lenne pár kérdésem a tapasztaltabb játékosoktól, mielőtt a próbálgatásokkal visszafordíthatatlan "károkat" okoznék:
1. A játék kezdetetkor a divine belssing italt választottam. Nem tudtam hogy 1db kortyról van szó, ez hagyján, de azt végképp nem sejthettem, hogy nem is töltődik a Bonefire-nél! Innentől kezdve buktam egy remek kis life ring-et örökre? Most vagyok lvl 20 mercenary. Innen már kár lenne újra kezdeni a játékot emiatt. Hogy lehet feltölteni a divine belssing-et hogy legalább legyen valami értelme?
2. Amikor leülök a Bonefire-höz van egy olyan opció hogy: "Burn undead bone shard". Ez mire jó? Nem akarok rákattintani amíg nem tudom mi ez, mielőtt valamit megint elcseszek, mint a divine blessing választásnál.
Megszereztem az uchigatana-t.
3/1. Érdemes ezt reinforce-olni, vagy várjak jobb fegyverre?3/2. És Infuse-olni érdemes? Van fire gem, raw gem, refined gem. Ebből a raw gem adja a legnagyobb boost-ot. Sokkal többet mintha reinforce-olnám. Érdemes rányomni? Ez után is lehet majd reinforcolni, vagy innentől upgradelhetetlen lesz a fegyver? Milyen "veszélyek" vannak ha ezt használnom?
5. A fegyver tulajdonságainál van egy ilyen hogy "Gourd absorption". Erre arra vonatkozik, hogy mennyivel növekszik a védelmem, amikor a kardot védekező állásban magaelé tartja?
6. Itemek:
- Gold pine resin: ez mennyi ideig hat?
- Soul of a deserted corpse. "használd hogy megszerezz egy lelket". Ezt hogy érti? Összeszedi automatikusan a földön lévő lelkeket?
- Fading soul: "hansználd hogy megszerezz egy darabka lelket". Mi az hogy egy darabkát? Hol hogyan?
- Black separation crystal: banish visiting phantom. "Száműzi a megjelenő phantomot"? Ez mit jelent, hol használjam/hol lehet használni ezt?Előre is köszönöm a kitartó válaszadónak a segítséget.
Mivel nincs mentés, töltés, se rendes leírás, nagyon könnyen lehet visszafordíthatatlan károkat okozni a nem-tudás miatt. Ezt pedig szeretném elkerülni amennyire lehet.free your mind
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest