Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz mirci18 #3127 üzenetére

    Már előre látom a hőbörgést, hogy mekkora felelőtlenség gyereket csomagtartóban... A 2,5 éves fiam hetekig könyörgött, hogy a csomagtartóban utazhasson. Behoztam a kocsibeállóról a garázsba és akkora öröm volt Neki, mintha mi kapnánk egy új autót csak úgy. Pedig volt vagy 12 méter az út.

    Használati tárgy. Értünk van, megkönnyíteni a mindennapjainkat, kiszolgálni az igényeket. Vigyáz rá az ember egy határig, de ha már kihozta a szalonból sok pénzért,, vagy kicsit kevesebbért használtan vette, csak használja.

    Melóhelyem felé van egy fószer, Vitarája volt, most valami Toyota suv-ja van, de a bánásmód ugyanaz. Ha esik, havazik, stb, akkor bicikli. Ha jó az idő, talán kihozza az autót, de ha haza ért, lemossa az utcán (tilos, de kit érdekel?), kitakarítja a motorteret, körbe mossa a felniket, küszöböket, kerékjárati íveket, mindent. Pár éve amikor a -20 fokok voltak, akkor is ezt csinálta. Nem tudtam hogy egyensúlyozni a jégbordán, hogy ne kilinccsel előre menjen az autó, ez meg könyékig a felniben gőzőlgő vízzel takarítja az autót. Ez túlmutat némi fanatizmuson, úgy gondolom.

    Szerk.:
    Helyesírási hibák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák