Új hozzászólás Aktív témák

  • muxi-muxi

    senior tag

    válasz kerti008 #23715 üzenetére

    Mindkettő verzió mellett vannak érvek és ellenérvek. Nextgen konzolra szerintem most már egész jó a portolás. Nekem Series S-em van, azon tökéletesen tükörsima futással, minimális töltési időkkel operál - és ez még csak a kisebbik nextgen X. Gondolom PS5-ön még jobban darál. Kábé az egész konzol százezer forint volt, meg még a gém egy huszas. Szerintem ez a legolcsóbb ár, hogy majdnem teljes pompájában nézd meg. RTX ugyan egyik nextgen konzol verzióhoz sincs, de a grafika így is álleejtő. Egyedül nagy ritkán a Level of Detail-t veszem észre (pl. egy autó a szemed előtt vált lowpoly-ról high poly modellre). Plusz konzolon nem kell a HDR profillal bíbelődni, egy alap 4K-s LG tévén azonnal hozzárendeli. (Nekem legalábbis.)

    PC: egy 2060-as elég lehet FullHD-re ultra részletességgel. A PC-vel csak az a baj, hogy lassabban bootol, plusz még mire betölti a játékot az egy picit macerásabb, plusz még a HDR profillal is játszadozni kell windows alatt. 4K-ban épeszű FPS-sekkel max 3080Ti-vel vagy 3090-nel lehet játszani. VISZONT: ott van az RTX natívan, és nagyon sokat hozzá tud tenni a kinézethez.

    Személy szerint én nem tudtam dönteni, a PC verziót előrendeltem, májusban meg vettem konzolt és ahhoz is megvettem. Mostanában inkább a konzol előtt viszem, mert kóborló melós vagyok és a hotelszobákban mindig van egy LCD tévé (mondjuk egy 22"-es FullHD moncsi mindig a bőröndben van). Hónapok óta először ülök le a PC-s verzió elé, kiváncsi vagyok, mennyivel lesz szebb - ha szebb lesz egyáltalán...

    Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

Új hozzászólás Aktív témák