Új hozzászólás Aktív témák

  • WATERDACA

    őstag

    Végére értem, kb. 105 óra.

    Ending és rövid összegzés:

    Az öngyilkosságot választottam. Kíváncsi voltam rá nagyon. Nagyon megérintett, eltalálták. Annyira elbaszott ez a világ, nem csak negatív értelemben. Nekem logikus volt ez a befejezés, nem tudom még milyen endingek várnak még rám a jövőben, de ez stílusát tekintve erős volt, és ki akartam próbálni.
    A creditsben a hozzánk szóló karakterek üzenetei csillagos ötösek. A dizájn, karakterek kidolgozása (viszük a hátukon a storyt), pályatervezés, hangok, maga a grafika, annyira csillagos ötös ebben a játékban, hogy nálam megbocsátódik a játék hibáinak nagy része. PC-n azért nyilván könnyebben írom le ezeket a sorokat, valószínű PS4-en már agyvérzést kaptam volna.
    Egyelőre szerintem jegelem a játékot, várok még pár patchet, igazából örülök annak hogy pár mellékküldetést jegeltem, mert második vagy harmadik végigjátszásra újként fognak hatni az újabb kalandok. A befejezés is így gyors volt, de hatásos.....tetszett.

    Sok a kihagyott ziccer a játékban, de kb. 100 órát beletoltam, vannak mellékküldetések, amiket nem játszottam ki, mert pl. Judyval nem számoltam fel a Cloudsot, valahogy akkor is úgy éreztem, nem szeretnék kiírtani embereket, nekem stealth volt az elsődleges stílusom.

    Legnagyobb hibák a játékban, és ez nálam rondítja az összképet, szerintem ezek már nem is lesznek javítva sajnos....:

    - Buta AI, ezt nem kell ecsetelni, rendőröktől kezdve az ellenségekig.
    - A játék egy idő után nagyon könnyű, még Very Hardon is. Nem tápoltam túl magam, de minden küldetés már "Nagyon könnyű" besorolású lett a játék kb. felétől, és nem túlzott a program, valóban sétagalopp volt sok helyen. Ez zavaró, jó lenne még egy hardcore fokozat.
    - Az Open world érzés rendkívül összecsapott, a világ sajnos csak díszlet, pedig sok az olvasnivaló, vagy az érdekes dialógus sarokról sarokra. De miért nincsenek a játékban aktivitások? Egy kis kártyázás, darts, ivóverseny, autóverseny (ja még ott az AI valami borzalom, de ha kalapálnának még rajta, lehetne többet beletenni). Kb. végiggondoltam Skyrimtól kezdve GTA-n át Watch Dogsig Kingdom Comeon át hogy ott hogy működik az ow érzés. Erősebb, mint itt, nincs mit ragozni.
    Az út melletti gigek és NCPD küldetések r*hadt unalmasak egy idő után, mind ugyanaz a felvágott.
    - 1.1 után is van még mit benne javítani technikailag, bár 1.2 még odébb van, és azért valljuk be, azért ez egy komoly engine, minden lóf*sz kb. külön fizikát kapott, ez becsülendő.

    Ez egy jó játék, vannak badass erősségei, de nem hajszál választotta el sajnos, hogy klasszikus legyen. Én mindenesetre pl. év végén kíváncsi leszek, hol tart a játék állapota, visszatérni biztosan vissza fogok.

    [ Szerkesztve ]

    u wanted, i got it \o/

Új hozzászólás Aktív témák