Új hozzászólás Aktív témák

  • bunfi

    őstag

    válasz brumi1024 #19246 üzenetére

    Nincs elnézve, de ez már semmi egyéb, mint a csőcselék kiment az utcára és mindent válogatás nélkül szétver. Pereljük őket szét, vegyük el a pénzüket, mert akkor biztos lesz esélyük rendbetenni a dolgokat, nemde?

    Ha nem itt van a helye a játék szapulásának, akkor nagyon egyszerű a megoldás.

    Háromszor halasztották el és halálos fenyegetéseket kaptak közben. Én úgy látom, hogy kimaxolták azt, amit a stakeholder nyomás ellen meg lehett tenni.

    Nulla tapasztalatuk volt a hype kezelésében, számtalan hibát elkövettek és a végtermékkel kapcsolatban is rengeteg a jogos kritika. DE nem süllyesztették el (Anthem), nem tagadták meg a pénzvisszafizetést és még varrtak a nyakamba egy előfizetést, ha nem akarok beleőrülni a mikromanagementbe (F76) és nem egy újabb minden évben/kétévben ugyanaz, csak más csomagolásban (AC, FC).

    A kritikában jobbító szándék van, ami most a médiában megy az inkább lincselés. És már unalmas sokak számára. Nem beszélve arról, hogy nem rajtuk kell leverni a játékipar minden mocsadékságát, lévén a csődeljárás alatt nehezen lehet eleget tenni az újonnan tett ígéreteknek.

    #19250 hajbel
    Hát, elég szar választás kedvenc játéknak, lévén hogy nálam is az a kedvenc. Mostoha sorsa van annak is, jogos kritikák és kiváló ötletek libikókáján. Aprópó: erről hallottál már? Lassan megjelenik végre.

    #19253 hyggelig
    :R :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

    János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

Új hozzászólás Aktív témák