Új hozzászólás Aktív témák

  • Maelephant

    aktív tag

    válasz Jinxb1rd #17385 üzenetére

    Az nagyon előnyös megoldás, semmiből teremtesz vagyonokat kb. :D

    Nálam (másoknál is) kissé bugos a crafting: mutatja a "Crafting recipe" (vagy mi) címkét az inventoryban olyan tárgyakon is, amelyekhez teljesen biztosan nincs meg a receptem (nem találtam, nem is vettem meg, hiszen nem is crafter a karakter, csak 5 pont van rajta a kék tárgykészítés lehetősége érdekében, de a lilákhoz már 12 kellene, nem fog menni).
    Továbbá: a boltokban azokat a recepteket is mutatja, amelyek már megvannak, azaz, ha az ember nem figyel, számtalanszor, feleslegesen, megveheti ugyanazt...

    Amúgy 73 óra eddig, Watson kitakarítva, Lil China és Kabuki egy-egy küldetésre a kitakarítástól, más kerületek még érintetlenek, kb. 8 jármű eddig, egy-két jó cyberware, főküldetés sehol: találkozzam Panammel, illetve Takemurával (város széle / híd lába).

    Puma K: hát igen, sajnos túl "erősek" a beállításaim, holnap még tesztelgetem, nagyon látványos-mozgalmas városrészekben, különösen üveges-toronyházas-autós-járókelős környezetben 40 FPS környékére, néha az alá is beesik, az meg a Freesync határ alatt van és olyankor látványosan szakadozni kezd a kép...eh.

    FPS bezuhanása tartós játék hatására: úgy vettem észre, hogy a fast travel mellett a lifthasználat is előhozza ezt, majd még figyelem, igaz-e.

Új hozzászólás Aktív témák