Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Motorok:
Jackie's Arch: Az Act2-ben kapod meg (küldetés reward)
Brennan Apollo 'Scorpion': Act2 után lehet megszerezni (Life During Wartime küldetés reward)
Yaiba Kusanagi CT-3X: 12 Street Cred (Utcai hírnév) és 22,000 €$ (Wakako Okada)
Brennan Apollo: 30 Street Cred és 94,000 €$
Arch Nazaré: 40 Street Cred és 138,000 €$
Arch Nazaré Itsumade: egy titkos küldetés adja Santo Domingo-ban, spoilerben hogy hol találod:[kép] [ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
FingR86
őstag
How to keep Skippy permanently in headshot mode? [link]
-
Topikgazda
válasz Entonik #16546 üzenetére
Ez nem online játék, tehát a játékosbázis egyértelműen szánkázik a megjelenés után lefele, és ilyen formán csak arra utal inkább, hogy azért rengetegen játszanak még mindig vele.
Feltehetően sokan (ahogy kinéz, majd én is) félrerakja a játékot ha egyszer végigjátszotta. A kérdés, hogy mennyi időt tol addig bele. Aztán ha jönnek a DLC-k, hibajavítások, majd (feltehetően) egy jó részük újra előveszi és elkezdi előröl vagy folytatja a régi mentését.
-
Aljasvip
senior tag
válasz Entonik #16552 üzenetére
Egy két éves közép kategóriás kártyával? Medium beállításon esetleg.
A játékban van tartalom és ehhez kell is a gép. Nem tudom eddig mivel játszottál, de pl egy AC Odyssey se menne nálad még 80FPS-sel sem (ahogy nálam sem ment), hacsak nem adsz lejjebb a részletességből. -
Topikgazda
válasz Entonik #16552 üzenetére
Van egy csomó videó a Youtube-on, keress rá, hogy RTX 2060 Cyberpunk 2077.
Ahogy Aljasvip is írta, városban, autóval tekerve még a 60 se lesz meg DLSS nélkül. Ha bekapcsolod a DLSS Quality-t, akkor várhatóan a 60 FPS azért meglesz mindenhol, belső terekben a 100 is.Én RTX 2070 Superrel RT Ultra + DLSS Quality mellett elvagyok 45-60 FPS-el (60 capped meg ennyit tud a kijelzőm), VSync On mellett.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Entonik #16546 üzenetére
Két hét után is százezrek játszanak a játékkal és ez csak steam úgyhogy bőven tartós a játékosbázis. Ugyan a millió fölé szerintem már csak a multi-player rész megjelenésével mehetnek majd megint, de ahogy patchelgetik majd a játékot és jönnek majd a DLC-k biztos lesznek még kiugrások.
Egyik fő szempont szerintem az hogy milyen lesz a modding support, ha jó lesz, akkor biztos évekig sok tízezren fognak vele játszani folyamatosan.
Üdv. Johnny
-
gyugyo79
addikt
Ezért is volt " -ben a csalódás ...
Meg én ott rögtön visszatöltve egy mentést megláttam mi történik ha nem én megyek vissza hanem Johnny és mit kapok pld. Panam -tól ez end credits alatt. Amúgy én most, hogy a befejezéseket végig csináltam és a "mellék" küldik jelentős része is kész azt mondom, hogy engem a "mellék" küldetések 100% kárpótoltak volna akkor is ha a fő száll abszolút nem tetszik és talán azt is megkockáztatom, hogy ha csak a fő szálon végig megyek nem is tetszene igazán az egész és lenne valami hiányérzetem. Szerintem csak azokkal lesz egész sok minden ha valaki meg csinálja őket, és simán lemarad egy csomó jó dologról az aki nem. Főleg, hogy nem lehet tudni melyik ad még majd hozzá a végéhez egy kis + -t.
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz NomAd_82 #16519 üzenetére
A videók java főleg amikben bugokra vadásznak meg összeállítások messze nem tükrözik a játék valós állapotát. Az alapján úgy fest mintha a játékban percenként a pofádba jönne egy súlyos bug. Ehhez képest óránként jó ha 1 óra játékidő alatt 5-10 kisebb bugba belefutok. Az ilyen videóválogatások repkedő autói és hasonlók az elmúlt 60 órában 1-1 alkalommal ha előjöttek.....
-
VikMorroHun
senior tag
válasz SenorGrande #16517 üzenetére
Érdekes, nekem össze van kötve.
Entonik: Ez egy remek játék, ami korai béta állapotban jelent meg. Vagyis tele van hibával. De küldetés előtt, közben, után gyakran mentve, időnként visszatöltve játszható. PC-n főleg.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
SenorGrande
senior tag
válasz VikMorroHun #16561 üzenetére
Rákerestem, van több topik róla pl. redditen is (1,2), ez is bug. Nálam sosem volt összekötve.
Elnézést a félreinformálásért!#16559 BusinessGuy :
"jó ha 1 óra játékidő alatt 5-10 kisebb bugba belefutok"
3 patch után, egy készként megjelentetett játéknál ez fantasztikus.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
NomAd_82
aktív tag
válasz BusinessGuy #16559 üzenetére
Ez is igaz, akkor a legegyszerűbb ha vásárol, kipróbál... ha nem tetszik, lóvét visszakér...
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Régen voltam itt na. A screenshot topic fenomenális ötlet volt....
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Cassi
őstag
Egy sikeres franchise minden játékgyártónak a maximum, amit elérhet, mert az anyagilag is bebiztosítja a céget. 13+ millió eladás után nem kérdés, hogy a CDPR évtizedes távlatra tervezhet a Cyberpunk univerzumban. Csak tőlük függ, milyen irányba akarják elvinni a játékot, folyamatos kisebb DLC-k vagy esetleg rögtön egy önálló második rész. Most kell nekik néhány hónap javítgatásokra, de a pénz miatt már nem kell aggódniuk.
-
Carlos Padre
veterán
válasz BusinessGuy #16559 üzenetére
"Ehhez képest óránként jó ha 1 óra játékidő alatt 5-10 kisebb bugba belefutok. Az ilyen videóválogatások repkedő autói és hasonlók az elmúlt 60 órában 1-1 alkalommal ha előjöttek....."
És ez így... khmmm... jó? Új standard?
Viszonyításképpen: egy rendesen megírt játékban a teljes játékidő alatt nem futsz bele ennyi bugba.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
cyberkind
félisten
válasz Carlos Padre #16569 üzenetére
A TLoU 2-n kívül, egy játékot se mernék mondani, amiben relatív minimális, vagy épp nincs is bug, ez már nem az a időszak, nincs idő semmire se, ahogy itt is, de egyszer kész lesz, a TW 3 is botrány volt ha minden igaz.
-
zseko
veterán
Hmm, ráküldtem a fertőzést az ellenfélre, amint feltöltődött kilőtte az ég felé az ellent a francba
HR24.hu
-
hszilard666
veterán
válasz nincsnév007 #16572 üzenetére
Sajnos Ev mindenképpen meghal. Sírhatnékom van ha rágondolok Annyira szomorú az egész hogy lupusos lett a depresszióm. Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nincsnév007
őstag
válasz hszilard666 #16574 üzenetére
már azt hittem hogy én csinálok valamit rosszul mert mellettem szinte mindenki meghalt -
Kupszi
aktív tag
Ezekszerint nem akarták a fejlesztők hogy legyen Cyberpunk 2. Vagy majd egy másik főhőssel. Én mondjuk esélyt adtam volna szerencsétlen főhősnek hogy túlélje, ugyanis azért hajszoljuk át az univerzumot és ezért mozgatunk meg mindent...De hát ez is kevés. Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
LK
addikt
Üdv! Felraktam újra a Vortexet, regisztrálva vagyok. A Vortex nem találja a cp-t, hiába adom meg az útvonalat.
Mindegy. Felraktam a cp 2077 mod managert, ami viszont már megtalálja. Na most, feltettem a crowd-os modot, de nem merem installálni, mert kiírja, hogy error a status-nál. Most mi lehet a baja? A Vortextől függetlenül kéne működnie a mod manager-nek nem?
Fallout4-nél már megszenvedtem a Vortex-el, de ott is működésre bírtam. Nem tudom, most mi a baja. Ja, ez Ini file, nem mod.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
BusinessGuy
őstag
válasz Carlos Padre #16569 üzenetére
Nem jó, és nem is új standard csak egy rohadtul túlfujt mintha sosem történt volna meg pedig de. A legtöbb Bethesda játék megjelenésnél főleg ami generáció vége felé érkezős, megtörtént.
Emlékezzünk csak a Skyrimre, aminek az első egyetlen perce is sokaknál feledhetetlen élményt nyújtott, nemhogy a játék további részei amit nemcsak a Bethesda de community patchek is raktak össze. [link]Senki sem mondta hogy ez így jó, de a gyűlöletkampány amit mellé tesznek sokan az a ló túlsó fele ami abszolút nem tükrözi valósan a játék jelenlegi állapotát, megkockáztatom amennyi troll képes volt az első nap első órájában nyilvánvalóan játékidő nélkül 0 pontozni úgy a brutális bugok java ami a netes kis összesítésekben van warezos 1.0 vagy 1.02 verzióból van... Érdekes hogy én az 1.03 óta első nap délutánjától beletettem már 65 órát és hasonlóan durva bugba sosem szaladtam, 1-1 komolyabb volt amin mosolyogtam és egy rakás kisebb textúrabug ami meg nem érdekel majd javul.
De említhetnénk az AC Unity-t is...És még sok más játékot ami hasonló vagy kriminálisabb megjelenéssel bírt...És ezeknek a játékoknak a tartalma meg sem közelíti ami ebben a cuccban van. Imádnivaló a GTA fanatikusok állandó GTA vs CP77 videóáradata is. Persze ha felhívod rá a figyelmet amikor azt mutogatják hogy GTA-ban mennyi mindent mond az utca embere, hogy a GTA-ban a nagyvárosi élet annyira csekély forgalom és emberek száma alapján hogy egy kis falunak felel meg szemben a CP77 irgalmatlan tömegével... Ha felhívod rá a figyelmet miközben durrogtatják a gumikat hogy a GTA-ban is van golyóálló gumi CP világban lehet alap...Ha felhívod rá a figyelmet mennyivel komolyabban kidolgozottak az autók kívül belül, vagy épp arra hogy a GTA-ban van összesen 3-4 féle autó viselkedés és 3-4 féle autó sebesség addig itt mind a közel 40 autónak saját tulajdonságai vannak terepen,aszfalton,súlyban,sebességben.... Bármit is mondasz hülye vagy a GTA-sok szemében meragétéjaakirály és a cépé77egybugosfos..... Mit ad isten hajlamosak megfeledkezni milyen szuper jó is volt a GTA IV mikor kijött konzolokra majd a PC port is milyen zseniális volt.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Kupszi #16576 üzenetére
Szerintem lesz következő rész. Akkora univerzumot húztak fel hogy csak na. 1 céget néztünk meg, de van még egy csomó, valamint szerintem V sztoriját is tudjuk tovább gondolni. Lazán meg lehet oldani ezt a problémát. Keres egy új testet, vagy kap egyet esetleg, vagy építenek neki egy kiborg megoldást mint ami Adam Smasherrel is történt. Én reménykedek a sztori DLC ben. Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Joshi
titán
GoG-on is ugyan úgy automatikusan frissülnek a játékok ahogy Steamen? Vagy nekem kell telepíteni a patcheket?
-
zkxdn
őstag
Hát nemtudom, mostmár bőven 50 óra felett vagyok én nagyon szeretem minden hibájával együtt, de annyira meme lett a játékból, meg megy a rugdosódás néha túlzottan. Plusz csinálunk minden egyes kicsi vagy nagyobb problémáról egy videót..(pl AngryJoe)...aztán patchelik a problémát 4 nap múlva (8MB mentés) szóval nem lesz releváns az egész. De azé kellett gyártani a vidit.
Kicsit félek hogy CDPRnak elege lesz ebből és előveszik a Witchert (aminél valahogy mindenki elfelejtette hogy jelent meg) és nem fogják folytatni a Cyberpunkot.
Félreértés ne essék, hibajavítások, Ingyenes DLCk és a "Blood and Wine" like expansion-ök jönni fognak, mert helyre kell rakni az ímídzset plusz gondolom már nagyrészük kész is van, de lehet 1 részes lesz ez a Cyberpunk. (Hozzáteszem az endinget még nem láttam, így nem tudom mennyire teaselik a folytatást)
Eddig pozitív voltam de mostmár a fórumon kívül nem is futok bele semmilyen pozitív véleménybe a játékkal kapcsolatban...[ Szerkesztve ]
-
Cray Tyler
senior tag
Végigtoltam, 112 óra ment bele az első végigjátszásba. Fenntartom, hogy ez egy nagyon jó játék. Ami ímhol bugos. De ettől még ott a stabil helye a legjobbak között. Minden egyes forintot megért. Az ending
ekhez nem nagyon tudok semmit hozzáfűzni. Végigpróbálgattam az összes kombinációt. Nekem epic volt mindegyik. Most jön a nomád pisztolyhős. Aztán a corpo hacker. Végül pedig a street kid ninja.
-
modflow
veterán
Valaki, aki már végigjátszotta, megmondaná nekem, hogy én a sztoriban kb. hány százalékon állok, ha itt járok: Csak egy számot kérnék 1-től 100-ig.
Az volt a legutóbbi küldetés, amikor bele kellett ülni egy jeges vizű kádba és J. emlékeit, csaját láttam. Eszméletlen jó volt ez a blokk! Eddig iszonyatosan tetszik, nyilván az is sokat segít hogy magyar és mindent értek. De zseniális a hangulata, nagyon megfogott.
Nem is értem az az óriási rinyát, ami a neten megy, meg a csoportos pereket....
A végén még azt érik el, hogy csődbe viszik a CDPR-t és akkor majd boldogok lehetnek, mert nem lesz több szarul kiadott játékuk....[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
Evelyn az, aki felbérelt minket arra az elbénázott biochip lopásos akcióra? Mert én megmentettem, csak egy kicsit megviselték az események, és nem lehetett beszélni vele (ránézésre kórházba kellett volna vinni, de Judy inkább otthon ápolta). Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
hszilard666
veterán
válasz VikMorroHun #16590 üzenetére
Igen, Ő az! Meg tudtad menteni?! De ügyes vagy! Most konkrétan irígy vagyok! ImACeltic:
Vááá, tudom én, csak nem akartam elrontani az élményt, hogy neki is annyira fájjon mint nekem![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
ImACeltic
őstag
válasz hszilard666 #16591 üzenetére
Szerintem csak még nem jutott el
."odáig" Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
nincsnév007
őstag
nekem most lenne az utolsó fő küldetés. így 90% 60% 40%-on állok. ha simán pucolom a térképet akkor a karakterek hívnak hogy legyen új mellékküldetés? vagy a 60 40% mit jelent?
-
nesh_019
senior tag
Játékban még sosem láttam Jackien kivül olyan NPC-t aki motorozik, ezek szerint nincs ugye?
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Entonik
junior tag
válasz Cray Tyler #16587 üzenetére
Nem zavarták a bugok téged?
-
Mr.Csizmás
titán
tkp ez is bug, hogy sub:hu, interface:en beállításnál némelyik shard, napló stb. szöveg angolul jön fel? nem mind, meg a felirat is oké, csak random angol (először fel se tűnt)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hszilard666
veterán
Hát Srácok, szomorú nap a mai nekem.
Ma jutottam el odáig hogy elfogyott a tartalom a játékban. Megcsináltam az összes NCPD gig et is. Konkrétan már csak a verekedős meg az autóvásárlásos questek vannak hátra. De azokat kihagyom. 116h48min volt a menetidőm. Napi 6ésfél órát töltöttem a release óta Night City-ben. Egy felejthetetlen utazás volt számomra, minden fillért megért! De mondjuk örültem volna ha 2x ennyi kontent van a játékban. Az achievementek 70%-a lett meg úgy hogy nem néztem a listát, csak csináltam a dolgokat. Lehet van akinek tovább fog tartani a játék, én nem sunyultam, szórtam az olmot rohanás közben. Hekkelni sem hekkerkedtem sokat, inkább "solo" ként viselkedtem mint ahogy a DOOM-ban megszokhattuk. Szerettem a gunplay-t itt is. Nem egy Eternal, de nincs rá panaszom. Olvasgatni sokat olvastam, érdekes szilánkok, levelezések vannak bizonyos helyszíneken, eléggé lefesti hogy nem nagyon vannak jó emberek ebben a városban, csak gonoszak és méggonoszabbak.
Keveset beszéltünk a zenéről! Pokoli jók lettek a refused "samurai" számai. Most hogy megvan a sztori is és jobban ismerem a világot, minden egyes számnak megvan a jelentése. Kedvencem a "Black Dog" valamint "The Ballad of Buck Ravers"
Egy számot nagyon utálok az a Never Fade Away. Mindig könny szökik a szemembe ha meghallom
Az a kép ugrik be mindig amikor benyitottam Judy fürdőszobájába, és ott volt Ev teste. Tudom hogy semmi köze a dalszövegnek hozzá, de valahogy a kettő nálam tudat alatt összefonódott. Tudjátok mit érzek most? Ürességet. Nem tudom mit kezdjek magammal. Ez a játék a digitális művészet iskolapéldája szerintem. Nem is emlékszem mikor volt rám ilyen hatással bármilyen kontent. Pokoli boldog vagyok hogy ezt megértem.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest