Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz cocobanana #15933 üzenetére

    azert nem erti a valos problemat, mert megfelelo hardvere van alatta es ugy mindaz, amit te leirsz, egyszeruen nem relevans.

    ha alaraksz 8 magot (vagy legalabb egy 6700Kt), legalabb egy 2080 szintu kartyat, abszolult minimum 32GB ramot es egy SSDt, plusz elfogadod hogy 30 fpssel fut par helyen, akkor max par zavaro apro glitch lesz, de semmi komoly problema.

    egy relative eros PCn jol fut. de 32 GB memoria alatt be fog lassulni (azzal is, csak ugy kell par ora), ugy meg exponencialisan noni fog a bugok szama. van par nagyon sulyos optimizacio, mint pl a 2ds autok a tavolban, de ahhoz, hogy az latszodjon, ahhoz az enginenek ugy kell donteni, hogy azt hasznalja. a bugok egy resze akkor jon elo, amikor gyengebb hardverre kene skalazodnia a programnak lefele. ld a 2ds autok, az ai hibai, a fizikai glitchek, az idozitesbeli glitchek, a ronda texturak.

    egyebkent annyira nem extrem a gepigenye, egy harom es fel eves 1080ti + 7820 / 1800X / 6700K / 32GB konfigon meg 1440pben teljesen elfogadhatoan kene futnia, 1080pban meg minimalis allitgatassal 60fpsnek meg kell lennie. ha ez nincs meg, akkor jonnek a bajok.

    persze 4K + raytracing + 60fps az felejtos, de raytracing mindenen az.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák