Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    Amikor valaki élő várost vár, és azon panaszkodik, hogy nem úgy él, ahogy Ő elvárja, akkor én mindig vakarom a fejem, mert közben azt látom, hogy a város éppenséggel eléggé él.

    Konkrétan tegnap futottam egy olyanba, hogy egy kb. 40 játékórával korábbi küldetésben megmentett fazonnal futottam össze az utcán, és úgy viselkedett, ahogy a küldetés után elvárható. Spoileresen: ugye még a trailerekben is szerepelt a budhista pap testvérpár, akiket elraboltak a Maelstrom tagjai, hogy kibervert építsenek beléjük, mert hát ők azt természetellenesnek tekintik. A küldetést meg is csináltam, de én ugye megöltem a fogvatartóit, a fene foglalkozik vele, hogy életben tartsam őket. De a megmenekített papunk kvázi letorkolt, hogy kioltott életek árán inkább nem kellett volna megmentsem. Gyorstekerés előre, kb. 40 játékórával később a város egy tök más pontján találkozom a testvérpárral, ahogy egy oszlop tövében imádkoznak, az átépített testvér megköszönte a segítségemet, a megmentett testvér viszont továbbra is eléggé hűvösen viszonyult hozzám. [kép erről]

    Igen, ez egy előre scriptelt eset, ettől függetlenül aranyos húzás és nagyon tetszett. Ilyennel pedig bőven találkoztam már, csak ennyivel később nem vártam, hogy összefutok velük.

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák