Új hozzászólás Aktív témák

  • ADAM1337

    nagyúr

    válasz Ellia #14798 üzenetére

    Főleg, hogy a mainquestline kb 20-30%-át használja max.
    A side questekkel van úgy kihasználva kb 40-50%-ra.

    Én most 70 óránál járok 2 befejezést toltam ki.
    Arasaka/panam.
    Nekem összességébe nagyon bejön a játék, már minden quest és side quest kész, legendary cuccokból is rakat van. Az alapötlet nagyon bejött, a megvalósítás nálam olyan vegyes, az hogy craftinggal szét lehet farmolni magunkat mint az állat tök könnyedén, pl nem írja sehol, hogy az armadilo-t ha spammelve craftolod (ami alap base cucc fehér színnel) minden x.-edikre amikor nem von le érte költséget, majd duplát, akkor már zöld, aztán kék, és lilát is tudsz csinálni, pl sehol nem volt tutorial.

    A játék nehézségét én normalon toltam, de 40k+-okat lövök revolverrel így nem igazán van értelme a perkek felének, revolver+katana viszont bejött, a becsúszás mostani játékokhoz képest kicsit droid mozgású, de elmegy.

    Látvány marha szép a játék, de badlands szebb mint a város, néhol olyan a grafika, hogy elsírom magam, máshol meg ámuldozok. fhd ultrán játszottam ki. (film grain + chromatic off, nincs fidelitydx se dlss)
    r7 3700x + rx 5700xt oc-val a guru3d-s teszt valósat ír nálam is 60fps az átlag, 2óránként újra kell indítani mert a vga kihasználtság leesik 70%-ra és az órajele is lemegy, valamint az fps, ezen kivül nem crasheltem, bugokból szerintem mindegyikkel találkoztam, ha nem onnan megyek be egy helyszínre ahol a játék akarta akkor reload.

    Nálam mindenesetre egy 8/10 a játék, de csak azért mert marha rövid a main questline, és nincs kidolgozva jobban a sidequestline, meg az rpg elemek lehetnének jobban hatással a játék kimenetelére.

    [ Szerkesztve ]

    UAG Metropolis LT MagSafe Apple iPhone 15 Pro Max tok eladó

Új hozzászólás Aktív témák