Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz hszilard666 #14428 üzenetére

    az egy kifejezetten jo mellekkuldetes volt, de messze nem a legemlekezetesebb.

    innentol nagyon ovatosan, szandekosan hasznalok:
    mellekkuldetes nev [akitol kapod], (rovid osszefoglalo spoiler) --- hosszabbb spoiler szinapszist
    a hosszabb spoiler szinapszis ami nagyon spoileres.

    egyebkent totalis elmebaj, hogy par nagyon bonyolultan leimplementalhato feature konkretan par percnyi mellekkuldetes miatt kerult be a jatekba.

    dream on [Elisabeth Peralez] (korrupt politikusok) -- amikor kiderul, hogy az osszes politikus azert korrupt, mert tenyleg manipulaljak az agyukat es ezzel a viselkedesuket. ez konkretan egy Deus Ex szintu elmebaj volt. amikor megtalaltam a hazukban a lehallgato szobat az varatlan volt.
    The hunt [River] (a farm) -- avagy a tehenek hallgatnak.
    Blistering love [Rogue] (megoregedett hosok) -- a Rogue tortenetszal vege. a tobbi misszio is zsenialis, foleg a betonkevero es amikor egy-az-egyben lehomageolja a Prodigy Smack my Bitch upjat.
    Don't lose your mind [Delamaine] (intelligens autok) -- glados, daddy issues es az auto, ami meg akart halni. strong ai szemszogbol fun.
    Queen of the HighWay [Panam] (a tank) -- o, vezetni akarod a tankot es romanceolni akarsz? miert ne mindkettot egyszerre?.
    Pyramid Song [Judy] (buvarkodas) -- elsore nem ertettem, hogy miert raktak energiat uszasba a fejlesztok, amikor ket strand kivetelevel semmi szukseg ra, es igazabol ott se nagyon. ez az a pont, ahol a jatek atmegy egy immerziv walking simulatorba a viz alatt.
    Killing in the name of [Swedenborg] (fortune teller) -- fortune teller, csak eppen a jovod helyett konspiracios hozzaszolasokat general es posztol online forumokon. gyakorlatilag a regi coelho generator es valoszinuleg a feladatert felelos game designer es a fejleszto visitva rohogott a featureok tesztelese kozben.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák