Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz kwzatz #1180 üzenetére

    Ennek szerintem mind megvan az oka. Az egyik jelentős ok, hogy ki lopja el a showt. Ebben pedig nagyon jó volt a CP2077. Kenau Reeves szerepeltetése bőven megtérült, az már biztos - az is hallott vele kapcsolatban a játékról, aki amúgy picit se volt képben eddig. Na most akár csak egy Baldur's Gate 3 (ami ráadásul csak egy Teaser videót hozott el) hogy nőjjön fel ehhez? Azzal együtt, hogy az is nagyon érdekelt volna, hatalmas háttere van, komoly hagyományai, de a teaser videó inkább csak lelohasztotta az érdeklődésem.

    Mert a másik a prezentáció minősége. Én például kíváncsi voltam a VtM: Bloodlines 2-re, mert mindig is csíptem a White Wolf sötét hangulatú szerepjátékait (bár én inkább a Werewolf-ot csíptem), de nagyon vérszegény volt a videó a CP2077-hez képest, ha szabad így fogalmazni, nagyon is meglátszott, hogy a két játék közül melyikre költöttek többet.

    A harmadik a hype. Ebben pedig a CDPR nagyon ott van jelenleg. Azzal, hogy nem mutatták be egyből a játékdemó videót, csak még több keresést, interjút, beszámolót generáltak. Személy szerint én nagyon nem csípem ezt, de elfogadom, hogy üzleti érdekeik miatt így játszanak. Viszont a hype kihatással van az első pontra is.

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák