Új hozzászólás Aktív témák

  • Mostanáig nem tudtam letenni, elképesztő ez a játék, minden várokozásomat felülmúlja! Én rögtön a belvárosból indultam (Corpo), így csak arról a részről tudok nyilatkozni. A látvány, a hangulat, a hangok és zene - számomra mind 10/10-es. A belvárosban rengeteg az NPC (ennek ellenére nem láttam két egyforma karaktert!), nagy a forgalom, hihetetlenül élő és részletes az egész környezet. Néha alig hiszek a szememnek, annyira komoly a látvány. A sztorival csak annyit haladtam amennyit "muszáj" volt, a legtöbb időt a belváros felfedezésével töltöttem el. Sajnos nem nyílik meg rögtön az egész térkép, emiatt érdemes lehet jobban ráfeküdni a sztorira. Viszonylag hamar belefutottam egy ázsiai motoros bandába, csúnya végük lett, tőlük szereztem ezt a gyönyörű motort:

    Autóztam is egy keveset, de eddig a motorozás jobban fekszik nekem.
    Kisebb bugokkal én is találkoztam, de egyik sem volt zavaró. Sokkal jobban fut a játék mint vártam. Minden maxon, RT off, DLSS quality, 55-70fps, de 95%-ban stabilan 55-57 között "ingadozik" - nem is nagyon tapasztaltam még hasonlót más játékban. Ha ha nem látnám a számlálót simán elhinném, h fix 60-on áll. Legközelebb ki is kapcsolom szerintem. :D
    Egyetlen negatívum, h nem tudom rendesen rászabni a HUD-ot a 32:9-es monitorra, így sokat kell forgatnom a fejemet a térkép és pár egyéb fontos infó miatt. Ezzel mondjuk kezdhetnének valamit, mert hosszútávon biztos, h zavarni fog. Na egyelőre ennyi, jó játékot mindenkinek!

    Segal: Bátor vagy az RT ON-nal! ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák