Új hozzászólás Aktív témák

  • Kjissz

    újonc

    Amúgy olvassa a teszteket, és hogy mennyi a végigjátszás idő, és hogy milyen patch-el játszottak. Szerintem itt akik nagyon lehúzták a játékot azok vagy nem is érdekelte a játék, csak leültették hogy csinálja meg a tesztet és kész, vagy igazi fanatikus gyűlölője már a játéknak, ahogy sok ember az lett a sok késés miatt, FB-n is mint ha fizetnének néhány embernek azért hogy oda írjanak valami csúnyát, a játékról.

    Viszont meglepő modon az IGN Hungary a bug-okon kivül semmi rosszat nem mondott a játékról igazából áradozott róla, és az hogy le írták hogy csak a prologús 6 óra, az már bizonyítja hogy nem rövid mókáról van szó, és még oda is írták hogy legalább 1 hét ha nem több kell neki ahoz hogy egy igazi tesztet írjon, mert még sehol se tart kb. ami azért bizonyítja hogy azért nem egy rövid dologról van szó. GameStar is elég szépeket mondott, ott se éreztem azt hogy savazni akarják a játékot, ott is tényleg a bug-ok voltak felhozva mint negatív dolog.

    Szóval igazából nem lehet levonni semmit se a tesztekből, legjobb lesz megvárni a megjelenést, és saját szemmel megnézni, vagy videósoktól nézheti meg hogy még is milyen lett.

    Bug-ok, hibák lesznek, ezt soha senki nem tudja elkerülni, és az hogy olyan bug-ok lesznek amiket alig veszünk észre, na az kamu, nem tudom ki mondta ezt ott a fejlesztőknél, de túlzásba eset. Mikor neki esik több millió ember a játéknak akkor fognak előkerülni a bug-ok leginkább, és az így van helyesen, mivel ezt másként nem lehet kiszürni. AC Valhalla is így indult nem rég. Az első 1-2 hétben az emberek megtalálták a bug-okat, aztán ki lettek javítva rá pár napra. És ott is, és szerintem itt is lesz olyan bug hogy a küldetést újra kell kezdeni, AC-ban jártam így 3x is. Azóta a a bug javítva lett.

    Elnézést a hosszú írásért :D

Új hozzászólás Aktív témák