Új hozzászólás Aktív témák

  • Slier

    tag

    válasz B******** #1545 üzenetére

    A képeket egy iPhone 5S-el csináltam, mivel nem full HD kijelzője van a készüléknek ezért lehet pár embernek a felbontás lehet nem olyan lesz mint nálam Retina kijelzőn.

    A tuning kb ugyan úgy működik mint az első részben. Nehány alkatrészt egyből rápakolhatunk a verdánkra, de az ütősebb, fejlettebb cuccokért várni kell laza 30-45 percet.

    Egyes alkatrészeket tudunk fejleszteni az úgynevezett "fusion partsokkal" ezzel többet ki tudunk hozni az adott alkatrészből. Figyelem! Fusion Partsokat nehéz szerezni a verdánkhoz mert ugyanis van napi ingyenes ajándékcsomag, de random dobálja a játék az összes autóhoz.

    A tuningolás szerencsére nem csak ennyiből áll. A tune opció alatt ha elértünk egy bizonyos fejlettségi szintet még precízebben állíthatunk pár dolgot így jobban kihasználhatjuk autónk képességeit.
    Pl: keréknyomás, váltó kalibrálása stb...

    A teljesítmény tuningolás itt kb ki is merült.
    Az optikai tuningról sajnos sokat nem tudok mondani. Járgányunkat festhetjük, matricázhatjuk, üléshuzatot cserélhetünk rajta (nem tudom minek...), rendszámtáblánkat módosíthatjuk illetve a fékekre tehetünk még egy kis színt és ennyi. Remélem a későbbiekben azért jön majd egyéb tuningolási lehetőség de egyelőre be kell érnünk ennyivel.

    Bármi kérdésetek van írjatok nyugodtan, ha tudok válaszolok.

    Life is a game, go 4 it.

Új hozzászólás Aktív témák