Új hozzászólás Aktív témák

  • snoopy

    aktív tag

    válasz Croft-21 #2117 üzenetére

    majd kipróbálod és meglátod :D
    szal, ha megpurcansz akkor újraéledsz és szerzel fegyvert vagy veszel, attól függ miben játszol, aztán futás vissza harcolni. ps módban foglalni kell cuccokat és védeni is amennyire lehet, majd atommal szétlőni az ellenfél bázisát miután lehet venni atomot, ahhoz meg pályától függően 3-5 energia állomást vagy mit kell foglalni ami tölti az energia szintet a csapatnak. kapsz pontokat avagy "pénzt" gyilkolásért meg épület foglalásért is amiből lehet venni járműveket meg felszerelést. szint lépések vannak még amikhez fix összegek tartoznak. ha megpurcansz akkor pl ha hadnagy vagy akkor kapsz minden újjáéledéskor fixen 400 p-t asszem vagy valamennyit amit levásárolhatsz.(nekem ez a kedvencem)
    aztán van a td meg tdm. előbbiben egymagad vagy, mindenki mindenki ellen. utóbbiban meg van a 2 csapat és öldököli egymást és ott a csapat is kap pontot meg te is egyénileg csapaton belül.

    van egy haverom aki azt mondta hogy azért nem multizik mert zavarná hogy lelövik és hogy őt senki se lője le ezért inkább nem nyomja neten semmivel. mondom neki hogy te hülye vagy. :D

Új hozzászólás Aktív témák