Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz Játékos #17213 üzenetére
Ennek a levélnek egy része mindenkinek szól:
Elküldtem neked asszem Skype-ra, tehát ha bekapcsoltad a gépet látnod kellett volna.
Nem tudtam elmenteni, mert nem lett volna átlátható, meg annyira nem is érdekelt. Lara-nak, Neked, Feka-nak elküldtem autómatikusan. Az utsó mondata valami olyasmi volt felém hogy "te f@sszopó kis geci", pedig aztán okot nem adtam rá hogy így beszéljen.Már a múltkor is voltak enyhébb jelei a stílusának akkor még szemet hunytam felette.
Szted miért halt ki a Crysis topik előttünk? Nem azért mert senki nem játszik vele. Gondolom azért mert kevesen gondolkodnak úgy ahogy te vagy én, és többször volt ehhez hasonló széthúzás. Engem nem zavar ha valaki folyamatosan 1 fegyvert használ...mert az is a játékhoz tartozik. Amit Feka mond, hogy GL-el ne lehessen folyamatosan lenni, kicsit gázos. Azért mert nem tudja az ellenszerét, és többször ki van szedve mint gépfegyverrel, még nem jelenti azt ha valaki azt használja akkor bármilyen előnyt élvezne. Olyan mint a Gauss...jól ki van találva. Minden fegyver másképp erős.A Gauss messzebbről, a GL közelről hatékony. Mint ahogy a SCAR pontosabb messzebre mint az FY71, viszont ez utóbbi közelebbre jobban sebez, nagyobb a tűzereje. Szóval stratégiailag jól ki van találva. Tehát nem hiszem hogy bárkit is meg kellene szólni azért hogy Gauss-t használ vagy GL-t, mert ebből később még nagyobb lenne a konfrontálódás.
A bázison a P betű megnyomásával amilyen fegyver elérhető, azt használni lehet! Persze van határ, de annak a pénz szab gátat. Ha valakinek nem tetszik a Gauss, vagy a GL, tanulja meg az ellenszerét, hogy lehet semlegesíteni, és ne azzal foglalkozzon hogy a másik nem fog fejlődni ha GL-t használ. GL-t használ? Oké...ő lehet nem fog fejlődni, de te igen, mert előbb utóbb a nyavalygást felváltja egy új stratégia, ami a GL-ek ellen hatékony.
Volt már ennek jele DM közben az Outpost pályán, hogy "hátulról ne lőj", meg "beszéljük meg hogy Gauss-t ne lehessen használni"...vicces. Pedig azon a pályán nem túl hatékony a Gauss mivel elég kicsi a pálya. Ezt is be kellene fejezni.
Vagy csináljátok csak és akkor 2 részre fog bomlani a társaság és mindenki azzal játszik majd amelyik stílushoz közelebb áll.
Én biztos hogy szívesen látom fpeter-t is, nsrking-et is, és a hasonló jóval profibb játékosokat is. Nem zavar ha 66x megölnek különböző módokon, abból is tanulok.
MERT CSAK JÁTÉK.
Pont ebből adódóan úgy veszem észre magamon hogy felzárkóztam a többiek mögé tudásban, és nem érzem hogy akkora űr lenne mint 2-3 hete. Egyre jobban megy mind a hatalmi mind az azonnali akció. Igaz nem vezérel düh, nem vagyok ideges senkire, azért játszom mert szórakoztat, és jobb akarok lenni.
Ajánlom mindenkinek ezt a szemléletet, mert így lehet fejlődni és élvezni a játékot!Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest