Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali játékos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #17197 üzenetére
Megint le vagyok maradva... mi van Crysis "kölyökkel"?
Egyszer játszottam vele, semmi bajom nem volt vele, szóval 1 szavazat a maradjon-ra.
Nekem mással van bajom... csak most éjjel 1-kor már nem foglalkozom vele.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
feka007
veterán
válasz athomi #17199 üzenetére
ti miről beszéltek, szó sincs itt cfg-ről meg csítekről, csupán arról, hogy ne menjen már mindig puskagránáttal a gyerek, mikor azzal ötször egymás után kinyír a protóba, mert ugye zárt helyen vhova elsüti aztán már el is szállt mindenki, tényleg fasza így... Egyébként csakhogy felhozzak vmit, egyesek már azért is kezdtek beszólni nemrég, hogy mi állandóan az egy lövés-egy halál Gaussal megyünk...Igen, csakhogy azzal célozni is kell, míg gl-től öt méteres körzetbe megdöglök...
Egyébként meg leszarom, játszon mindenki ahogy akar, de ha engem megkér mégegyszer, hogy csináljak neki szervert, akkor letiltom
Érdekes, hogy mindig mindenkinek egy emberrel van a baj, hát nem is tudom miért... Talán normálisan kéne játszani, és ha mondunk vmit, akkor legalább egyszer azt csinálni, és akkor nem fújna rá mindenki... -
Beowulf_78
addikt
Én lennék az utolsó aki olyat kér hogy tiltsatok le valakit Hamachi-n...de ezt most megteszem. V1D4-nek a részemről "meszeltek", az én szerómra nem fog jönni. Hamachi-n próbáltunk komunikálni nem sok sikerrel. Aki kíváncsi a párbeszédre szívesen elküldöm pü-ben...aztán döntse el mindenki maga, hogy kell e nekünk ilyen játékos avagy sem.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #17200 üzenetére
Keldor is elment...köszönéssel. Lacival maradtam...majd 5 perc után amikor rohangászva kerestem hol kempelhet, látom hogy egyedül vagyok bent a szerón, mert ö is lelépett. Ha szól biztos nem kergetem magam a pályán. Ezért nem fogok szerót csinálni, mert a játék nem idegesít de ez végtelelnül. Van jobb dolgom is az ilyen játékok helyett.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #17210 üzenetére
Én mindig szoktam köszönni, csak most nem volt már jó hangulatom...
Mindegy, lekéne ezt már zárni, a sráccal kéne vmit csinálni, hogy ne mindig azzal a szarral menjen, vagy elköszönni tőle... Többen is jelezték nekem, hogy jönnek játszani, Motoba már ma is akart volna, csak inkább holnapot mondtam, amikor nem csak ketten vagyunk. Szóval nem nélkülözhetetlen...[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #17203 üzenetére
Lehet hogy kilépek meg káromkodok de nem cheatelek.... ülj már le, mit gondolsz te magadról? pfff...
azt meg hogy mikor lépek ki megtartom magamnak.Senkinek nem tartozom számadással,és ne is foglalkozzatok vele,nem kell 50hsz-en keresztül emlegetni. Amíg nem én vagyok a szerver,addig nincsen értelme erről beszélni.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #17206 üzenetére
Én kíváncsi lennék rá.
Egyébként őszintén sajnálom, amit olvastam a tegnap esti "játék"-ról... Ennek hamar vége lesz így.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #17206 üzenetére
Engem is érdekelne, de jöhet MSN-en is.
Játékos: Szerintem is hamar vége lesz...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Motaba78
addikt
sziasztok délután, kora estfelé várható egy kis game ?
-
Beowulf_78
addikt
válasz Játékos #17213 üzenetére
Ennek a levélnek egy része mindenkinek szól:
Elküldtem neked asszem Skype-ra, tehát ha bekapcsoltad a gépet látnod kellett volna.
Nem tudtam elmenteni, mert nem lett volna átlátható, meg annyira nem is érdekelt. Lara-nak, Neked, Feka-nak elküldtem autómatikusan. Az utsó mondata valami olyasmi volt felém hogy "te f@sszopó kis geci", pedig aztán okot nem adtam rá hogy így beszéljen.Már a múltkor is voltak enyhébb jelei a stílusának akkor még szemet hunytam felette.
Szted miért halt ki a Crysis topik előttünk? Nem azért mert senki nem játszik vele. Gondolom azért mert kevesen gondolkodnak úgy ahogy te vagy én, és többször volt ehhez hasonló széthúzás. Engem nem zavar ha valaki folyamatosan 1 fegyvert használ...mert az is a játékhoz tartozik. Amit Feka mond, hogy GL-el ne lehessen folyamatosan lenni, kicsit gázos. Azért mert nem tudja az ellenszerét, és többször ki van szedve mint gépfegyverrel, még nem jelenti azt ha valaki azt használja akkor bármilyen előnyt élvezne. Olyan mint a Gauss...jól ki van találva. Minden fegyver másképp erős.A Gauss messzebbről, a GL közelről hatékony. Mint ahogy a SCAR pontosabb messzebre mint az FY71, viszont ez utóbbi közelebbre jobban sebez, nagyobb a tűzereje. Szóval stratégiailag jól ki van találva. Tehát nem hiszem hogy bárkit is meg kellene szólni azért hogy Gauss-t használ vagy GL-t, mert ebből később még nagyobb lenne a konfrontálódás.
A bázison a P betű megnyomásával amilyen fegyver elérhető, azt használni lehet! Persze van határ, de annak a pénz szab gátat. Ha valakinek nem tetszik a Gauss, vagy a GL, tanulja meg az ellenszerét, hogy lehet semlegesíteni, és ne azzal foglalkozzon hogy a másik nem fog fejlődni ha GL-t használ. GL-t használ? Oké...ő lehet nem fog fejlődni, de te igen, mert előbb utóbb a nyavalygást felváltja egy új stratégia, ami a GL-ek ellen hatékony.
Volt már ennek jele DM közben az Outpost pályán, hogy "hátulról ne lőj", meg "beszéljük meg hogy Gauss-t ne lehessen használni"...vicces. Pedig azon a pályán nem túl hatékony a Gauss mivel elég kicsi a pálya. Ezt is be kellene fejezni.
Vagy csináljátok csak és akkor 2 részre fog bomlani a társaság és mindenki azzal játszik majd amelyik stílushoz közelebb áll.
Én biztos hogy szívesen látom fpeter-t is, nsrking-et is, és a hasonló jóval profibb játékosokat is. Nem zavar ha 66x megölnek különböző módokon, abból is tanulok.
MERT CSAK JÁTÉK.
Pont ebből adódóan úgy veszem észre magamon hogy felzárkóztam a többiek mögé tudásban, és nem érzem hogy akkora űr lenne mint 2-3 hete. Egyre jobban megy mind a hatalmi mind az azonnali akció. Igaz nem vezérel düh, nem vagyok ideges senkire, azért játszom mert szórakoztat, és jobb akarok lenni.
Ajánlom mindenkinek ezt a szemléletet, mert így lehet fejlődni és élvezni a játékot!Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Motaba78 #17216 üzenetére
Igen várható. Ha elegen leszünk (legalább 6 fő) akkor hatalmi, ha kevesebben akkor azonnali akció lesz. Ha a durcizás tovább tart a többiek részéről, akkor én leszek a szerver. Figyeld a topikot, itt lesz az infó hogy hányan leszünk és mit játszunk, és ki a szerver.
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #17217 üzenetére
Szia Töki!
Nem ám otthon vagyok, itt meg eddig nem volt Skype! (Majd mindjárt telepítem a mobilbigyóval! )
Este remélem, hamar elalszik az asszony, oszt halomr alőhetjük egymást megint! Nagyjából teljesen egyetértek veled az elhangzottakban...
Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Beowulf_78
addikt
válasz keIdor #17215 üzenetére
Az volt a lényege hogy beírtam hogy nsrking nem nagyon játszik velünk, mert a múltkor ki lett kezdve. Ezt V1D4 zokon vette és elkezdett trágárkodni, sértegetni hamachi-n. Ezért kértem arra az "illetékeseket" hogy ilyen játékosra nincs szükségünk, és mindenki a saját szerverén megkeresve, jobb gomb után V1D4 nevét kijelölve nyomja meg a kidobás gombot. Kidobnám Lara szerveréről is de azt csak ő tudja. Crysis kölök hozta, amit már megint a bátyjára próbált kenni. Szóval megfordult a fejemben hogy akkor menjenek együtt...de Crysis, azon túl hogy lett neki szólva már több mindenért, pl. ha még1x összeáll valakivel DM-ben és letagadja, repülni fog. Eddig betartotta, nincs okunk rá hogy megváljunk tőle, és inkorrekt is lenne ez a lépés, csak azért mert GL-t használt tegnap.
Játékos:
Emlékszel milyen jót játszottunk egyik este Te+Én+Crysis kölök? Azóta is viszi a prímet azonnali akcióban. És persze nem a végeredmény, hanem a feeling. Nem lépett ki senki, nem volt durcizás, több órán keresztül aprítottuk egymást, jókat röhögve Skype-on.
Ennek mindig így kellene mennie.[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz Beowulf_78 #17220 üzenetére
Ennek mindig így kellene mennie.
Mondom, hogy egyetértünk!
Másrészt ezek a Hamachin, meg MSN-en anyázó arcok...összefutnék velük szívesen. Gondolom, Te is végighallgatnád személyesen a csókát, mi?!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #17217 üzenetére
Na jólvan, hagyjuk a vérbe, mindenki menjen a gl-ével, aztán örüljön, hogy csak így tud elbírni velem, hát akkor lámuljatok továbbra is, én aztán szarok rá hogy csak azzal tudnak egyesek... Egyébként látom nem lehet felfogni azt, hogy menjen mással is, mert egy rohadt idegesítő fegyver... Mondtam, hogy nem kéne betiltani, de ne csak azzal menjen, végig amit már az első bázisfoglalás után megtud szerezni miközben a gauss-t csak az ötödik után...
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Amúgy részemről ezzel lezárva, nem fogok többet beleszólni ki mivel megy, de a nemkívánatos személyt/eket letiltom szépen msn meg több helyről, engem olyan ne kérjen meg, hogy csináljak neki szervert...
-
papa1
tag
Hello.
A tegnapival kapcsolatban Beo-nak maximálisan igaza van.Abban,pedig mindenképp,hogy jómagam(Laci2),bármilyen köhögés nélkül kiléptem.Ezért utólagosan bocs,nem szoktam ilyet csinálni.a dolog lényege annyi,hogy elszállt az agyam,hogy Keldor már 55-re bassza szét a fejem,ami az Ő jó és az én kevésbé jó játékomat mutatja.Ezt a sarat teljes mértékben felvállalom.Még 1 szer bocs."már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
fpeter07
veterán
ha meg akartok tanulni játszani menjetek egy azonnali akció szerverre (oroszokra ált. felenged ) Ott aztán kemény az élet
-
papa1
tag
És oda hogy lehet feljutni.Jogtiszta játék meg minden?
"már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
-
Beowulf_78
addikt
Semmi gond. A hibákból és annak felismeréséből tanul az ember.
Persze ez hogy kiléptél csak kis csepp volt a pohárba. De már napok óta megy a hiszti, és elég unalmas. A játékkal kellene foglalkozni.
Mindenki:
A VGA-mat lehet én is cserélem (3870 X2). 4850 CF, 4870, GTX260 (280-ra húzva). Ezek közül lesz valami. A legesélyesebb a 4850 CF. Nem akarok sokat ráfizetni és nem akarok high end VGA-t venni ,mert pl. az alap GTX 260 és alap 280 között 1920-tól lesz nagy a különbség amit nem használok. 1680-ig 1 szintet tudnak kb, a 260 megtépve viszont 2-3 fps híjján hozza a 280 teljesítményét 55k-ért. Szerzek egy tuningosabb darabot és 1 évig nem lesz gondom 1680-ig szűrőkkel, és megtépve erősebb mint a 4870. Az áruk kb. egyforma.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #17228 üzenetére
és megtépve erősebb mint a 4870
4870-et is lehet ám tépni... -
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #17230 üzenetére
Lehet 4870 lesz nekem is. Attól függ. 4850 CF, vagy 4870. Erre szűkült a kör, mivel többen mondták hogy az nV-k hardveresen "hiányosak" az Atikhoz képest és ne vegyek 260-at.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #17232 üzenetére
Hát mai gamekben nem sokat számít, hogy az Ati már DX10.1, nem tudom, hogy ez DX11 előtt fog-e érni vmit, ami még azért nem lesz itt egy éven belül.
Mindenesetre maradok az Ati-nál, mert nincs sok kedvem a crossfirehöz, az nV-k meg túl vannak árazva, és a 4870 jobban is tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #17233 üzenetére
Sztem a GTX 260 nincs túlárazva. Kb. azt tudja mint a 4870 és annyiba is kerül, főleg ha jól húzható. Ettől függetlenül nem fogom megvenni, félek, hogy "befürdök".
A legolcsóbb megoldás a Sapphire 4870 + Accelero S1 Rev2 hűtés + 12cm venti. ez max. 60k. A 4850 CF meg 80K Accelero-val+ventivel.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Beowulf_78 #17234 üzenetére
Én vagy Sapphiret, vagy Gigát veszek majd, hűtőt szerintem felesleges rá venni, nagyszerűen belehet lőni egy Bios flashel.
-
Motaba78
addikt
délután átestem életem elsö crysis hatalmi harcán egy kollégával, kiváncsi leszek milyen lesz mikor hentelésre kerül a sor.
Elég nehéz volt nekem tudva hogy még nem multiztam benne soha, fegyovásárlás ilyesmik.
De minden megtanulható.
Remélem ma lesz egy kis móka , ne felejtsetek ám el szólni -
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #17234 üzenetére
Aftermarket hűtökkel vigyázz! Régebben írtam, hogy mivel nem lesz semmi a GDDR5-ön (nem elég neki a süni, 120C fokosak azokkal a szarokkal) és a VRM-en (feszültség szabályzók, szintén 100 fok felett) úgy meg fog dögleni a kártya pillanatok alatt, mint a huzat!
Én ezért maradtam gyári hűtőnél. Egy BIOS neki és máris 80 fok alatt marad, és nem is hangos.Amit az elöbb írtam: Bővebben HD4800 topic. Sokan szoptak ezekkel a hűtőkkel!
HD4850-en még úgy ahogy megoldható a hűtőcsere.HOPP még valami! HD4850 CF+S1 nem fog összejönni...
Nem tudod feltenni a CF hidat! A jobb oldalit.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
pisti88+
senior tag
Gyereke léjünk már tul a dolgokon ha valaki kilp kilép annyi kész, passz, jáccunk lőjjük egymást szénné... erről szol, és remélem nemlesz hamar vége én szeretem az esti hangulatot, bandát stb stb!!!!
Pisti -(*_*)-™
-
papa1
tag
Én is remélem,hogy sokáig onthatjuk még egymás vérét,szerintem próbáljuk a dolgok szórakoztató részét nézni,elvégre ezért van.
-
keIdor
titán
Éntőlem akár játszhatunk most is... igaz most raktam be a csirkét a sütőbe, szóval majd lelépek enni.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
papa1
tag
maximálisan egyetértek az előttem szólóval.
-
Beowulf_78
addikt
válasz pisti88+ #17239 üzenetére
Leszek én szerver ma este! IP: 5.33.139.177 Név: Nanofaszik jelszó: pü-ben. Akinek kell jelezze 20h-ig!Utána indítom a game-et, és nem fogok kilépkedni a jelszó megadás miatt...
Mindenképp kellene tudni hányan lennénk mert e szerint indítom... azonnalit vagy hatalmit.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
pisti88+
senior tag
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #17243 üzenetére
Jelentkezem, ám 20:10-kor vár kint a pipi meg a söröm, szóval olyan 20:30-kor megyek csak.
Jelszót lécci PÜ-be¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Motaba78
addikt
fönök én is beszállnék egy kis gyilokra.
[ Szerkesztve ]
-
Csabahun
senior tag
válasz Beowulf_78 #17243 üzenetére
Hali,kérném a jelszót ha lehet mert mennék én is!!!
THX!!
-
Beowulf_78
addikt
Mindenkinek ment pü.... Eddig hatan vagyunk.
1. Beo
2. Pisti
3. Keldor (20.30-tól)
4. papa1 (22h-tól)
5. Motaba78
6. CsabahunTehát...egyenlőre 4-en kezdjük. 20.30-tól Keldorral együtt 5-en leszünk! 22h-tól pedig 6 fő!
Azonnalival kezdünk...aztán utána gyün a hatalmi! Ha így persze mindenkinek megfelel...
-
Motaba78
addikt
válasz Beowulf_78 #17248 üzenetére
nekem mind tudatlannak a crysisben mit jelent az azonnali ?
-
papa1
tag
Deathmatch.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs