Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz Shodan #14949 üzenetére
végül is csak 190 mega (és jön 150-en keményen.) No majd meglássuk. Remélem ma már meg lesz az új VGA és akkor teszt (BloodMage a te úgyis kérted)
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Hun'reeth
őstag
Annyira nem is rossz a game mint ahogy vártam. Bár még csak havas pályán barangolok és Profétát épp megmentettem a fagyhaláltól.
Az úszkálós rész kissé gány volt sokszor az irány, hogy merre is kéne menni meg mit csinálni ...problémás.Volt pár érdekes grafiaki bug mikor egy tank felrobbanás helyett úszni kezdett a levegőben és persze közben is lőtt meg néhány fószer akik járgány nélkül ültek a levegőben és úgy közlekedtek ülő pozícióban. Sérthetetlenül.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Romvr
őstag
Olyan felbontásokról beszéltek amiről én még csak álmodni sem merek Jó nekem az 1024x768.... régii motoros vagyok
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Blood Mage
senior tag
azért nem már hogy nézhet ki egy Crysis Ultra High, 16AF, 1920x1080ban?! huh... kár hogy nincs kari alá
Ha meglesz akkor várom a tezsteket!! és ha tod akkor ultra high-al is próbáld, ki kíváncsi lennék mennyit lassúl... ha más nem vissza kell venni 800x600ra
Amúgy egy kicsit gázos ez az Ultra high patch... feltelepítem és bármilyenbeállításokat használok mindíg ultra high lesz. és hogy lehet akkor visszaállítani?! mert sajan nem úgy van hogy a menüben kirakja az ultra high-beállítást hanem minden beállítást fellülír. és mi van ha nagyon akad a játék?! nem lehet visszavenni a graffot!! csak felbontást. ez így eléggé el lett tolva. vagy hogy müxik ez?
Ultra High patch: [link]
meg sztem ezt is felrakhatnád mellé: [link] jópofa lehet[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
A barlangban van egy gépágyús csóka, aki belement a "Kékfénybe"...
Valszeg az egyik főellenség...
Hogy a rákba tudom kinyírni, mert nem fog rajta a golyó??[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14957 üzenetére
Tesztet majd hétvégén feldobok különböző beállításokkal. Én szeretném ha 4xAA-val azért vinni a nagy átlag 30 FPS-t, mert AA nélkül eléggé gusztustalan szerintem (főleg miután láttam HD-s videót 4xAA-val Very beállításon). Gondolom ultrát úgy lehet hogy uninstall (ha installos pecs), ha meg nem akkor töröld a cVarGroups (vagy mi a bánat) mappát, keress egyet neten és másold bele. jobb ötletem most nincs....
-
Blood Mage
senior tag
értem hogy AA nélkül randa,de 30átalg az sztem nem annyira élvezhető... ha pl. akció van akkor egyből lemegy 20ra ami eléégé akadozós, amikor meg csak mászkálsz a dzsungelben akkor felmegy 45ra aztán így 30átlag annyira nem jó... bár majd meglátom... Far Cry-ban nekem 27az átlag és nagyon zavaróan akad. ergó 30se lehet sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
válasz s7evcsenko #14958 üzenetére
csak lőni kell, semmi extra.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Romvr
őstag
válasz X Factor #14962 üzenetére
Majd meglátjuk. Tesztelésnél tuti ezzel nyitok: 4xAA, High minden, 1024x768. Aztán amíg szépen nem kezd el menni veszem lejjebb az értékeket (szépen: 25 Fps folyamatosan minimum)
-
Crytek
nagyúr
Vista alatt hogy tudnám a benchmark GPU.batot dx9 modba futtatni??
Mert a gamet ís csak úgy tudtam dx9re birni ha a célhoz beirtam az exe mögé: Crysis.exe -dx9 így a game dx9ben fut.
De ezt a benchmarkal nemtudom megcsinálni valahogy?
Next PC Upgrade: 2022
-
Romvr
őstag
Noh első teszt:
1024x768, Minden High, 4xAA (modok, meg hülyeségek nélkül) 1.2 verzió
Első pálya (odáig hogy lelőtted az első három katonát és találkoztál a feka csávóval):
min fps: 25
Max fps: 48:
Átlag: 35Most éppen a VGA venti szabályozásával próbálkozom, eddig sikertelen, ugyanis alapból 100%-on pörög és az még barátok közt is k*rva hangos.
-
Romvr
őstag
válasz horvathkrisz #14971 üzenetére
Ne kötekedj!!! (adatlap frissítve)
Amúgy mivel az eredeti hűtés olyan volt mintha VGA helyett egy sugárhajtású gépet tettem volna a gépbe, ezért megrendeltem az Accelero S1-et. Ideiglenes megoldásnak pedig leszedtem a gyári ventit a műanyag borítással és ráapplikáltam egy 12 centis procihűtő ventit aminek van szabályzója. Így most 45 fok körül megy alapjáraton 1700-as fordulat mellett (21Deci). Gyárival 45 körül ténferegett, de nem lehetett megmaradni mellette.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Hogy rohadna meg aki kitalálta a core pályát!
Vagy háromszor majdnem lehánytam a billentyűzetet!
-
Romvr
őstag
Noh ma majd ömleszteni fogok teszteket. Csinálok bencsmárkot is (gpu bencsi).
Most telepítettem frissibe az XP-t és éppen a Crysis is soron van. Első tesztjeim 1.0-ás változattal lesznek. Aztán felrakom az 1.2-es pecst is és megint jön a teszt."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14976 üzenetére
5k-ért rendeltem rá hűtőt, ami állítólag piszok halk. Szóval 32+5 = 38
Teszt 1:
1024x768, HighSpec, 4xAA, Island (odáig hogy megtaláljátok a felakasztott manust).
Driver: 169.21
Crysis 1.0Maximum Fps: 52
Minimum Fps: 18
Átlagos Fps: 35Bencsmárk a következő post-ban.
-
Romvr
őstag
GPU benchmark 1:
1024x768, HighSpec, 4xAA, Island
Crysis 1.0Min FPS=6.51
Max FPS=37.94
Avg FPS=23.83Min FPS=6.51
Max FPS=40.50
Avg FPS=27.17Min FPS=6.51
Max FPS=40.50
Avg FPS=27.16Érdekes eredmények. No akkor most megy fel az 1.2-es pecs.
-
Romvr
őstag
Teszt 2:
1024x768, HighSpec, 4xAA, Island (akasztott manusig)
Crysis 1.2Felesleges adatokat írnom, mert úgy nagy átlagban 2-5 FPS javulást tapasztaltam.
Benchmark 2:
Min FPS:10.91
Max FPS.39.24
Avg FPS:24.80Min FPS:10.91
Max FPS.43.12
Avg FPS:28.34Min FPS:10.91
Max FPS.43.12
Avg FPS:28.47Úgy tűnik hogy az 1.2-es pecs az tényleg javít a teljesítményen, bár szemmel nem igazán lehet észrevenni ezt a növekedést.
-
Crytek
nagyúr
Crysis XP vs Vista: [Benchmark GPU.battal nézve]
XP: 1280*1024 HIGH no aa no af
Átlag: 39,3
Minimum: 20,5
Maximum: 47,9Vista: (DX9) 1280*1024 HIGH no aa no af
Átlag: 35,88
Minimum: 14,7
Maximum: 45,5Vista: (DX10)1280*1024 HIGH no aa no af
Átlag: 33,9
Minimum: 12,37
Maximum: 41,5Next PC Upgrade: 2022
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Megoldottam
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14981 üzenetére
Inkább nem.
Elkezdtem szórakozni a Flow Graph-al és... very funny Már tudok teleportálni, telekinézni, és telefonálni... izé azt nem... de tiszta jó dolgok vannak benne. Lehet csinálok valami maradandót is és felrakom valahova. Csinálok egy Uri Geller modot MŰKÖDJ!!! (gobnyomásra beindul a kocsi)
-
Hun'reeth
őstag
A TAC -al hogy a fenébe lehet bármilyen célt befogni??? Mert egyszerűen semmit se csinál csak "nincs befogva célpont" és semmit se lehet vele csinálni.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Na megoldódott.
Azért jó lett volna előbb is lövöldözni kicsit vele mondjuk a szigeten.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
KozsupPéter
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki infóval szolgálni nekem?
Leírom milyen gépem van,leírná valaki,hogy ezen milyen beállítással kellene mennie a Crysis-nak? -
KozsupPéter
csendes tag
Szóval:
MSI K9N Neo V2 alaplap
AMD Athlon64 X2 5600+ Dual Core
2 GB DDR2 800 MHz ram
Gainward GeForce 8600GT 512 Mb DDR3Egy munkatársam szerint fullon kellene mennie,de szerintem nem!
Most 1280x960-on megy közép graffal élsimitás nélkül! -
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #14992 üzenetére
Fullon?! jó vicc sztem annak is örülhetsz hogy közepesen megy Csak próbálj meg fölrakni minden beállítást high-ra és majd meglátod hogy fog szaggatni! és akkor hol vagyunk még a very és ultra high-tól...
[ Szerkesztve ]
-
KozsupPéter
csendes tag
Szerintem is!
Neki egy Core 2 Duo E6550-es van,2 GB DDR2 1066 MHz ram
8600 GT 256 DDR31024x768-ason megy neki élsimitás nélkül fullon!
-
KozsupPéter
csendes tag
Hozzáteszem "állítólag"!
-
KozsupPéter
csendes tag
Amúgy ebben a fórumban driverrel kapcsolatban is tudnátok nekem segíteni,vagy át kell mennem másikba?
-
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #14995 üzenetére
Hát ezt megnézném... bár attól függ mit értünk a "fut a játék"-on... neked is fut fullon cask úgy akad a játék hogy már sírni fogsz... amúgy XP vagy Vista? mert Xp-n high, míg vistán very high a max beállítás, mag DX9 és DX10
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #14997 üzenetére
Driverrel kapcsolatban ennyit tok segíteni: [link] patch, driver és fps értékek
[ Szerkesztve ]
-
KozsupPéter
csendes tag
Nekem DX9 van,XP! Amúgy minden közép grafon van,1280x960-as felbontás és megy akadás nélkül! Csak az élsimítás nincs bekepcsolva,mert akkor kicsit lassabb!
A Need for Speed Pro Street viszont 1440x900-ban MINDEN fullon megy akadás nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest