Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Köszi, kísérletezgetek
Szép ez a játék, kár hogy még mindig 12e FtMindent tudok a rákászszakmáról...
-
feka007
veterán
Sztem mégsem veszek 4870-et... Mindjárt itt a 4870 X2, ami lefogja nyomni mind a 9800 GX2, GT 280, és 4870 árát, akkor meg egy 9800 GX2 vagy GT 280 azért jóval gyorsabb sok helyen, inkább majd azt veszek, hiába vannak az Atinak ilyen-olyan jövőbe mutató ficsőrjei, ha a játékok még mindig az nv-hez viszonyulnak.
[ Szerkesztve ]
-
sas1980
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy lan-ban csak két csapat játszhat egymás ellen, vagy mondjuk 2-en is játszhatunk a gép ellen?
[ Szerkesztve ]
-
Csabahun
senior tag
Skacok nem tudom volt-e már de ezzel igen jelentős FPS növekedés érhető el, akár 30fps :[link]
Bár igaz valaki éppen csökkenésről beszél.
Próbáljátok ki,egy próbát megér. -
pentium4
senior tag
hali!
srácok van valami crysis magyar szerver?
mivel végigvinni már unalom belevetettem magam az internetbe és ott tolom, nagyon nagy az egész, csak a külföldi szervert kicsit pingesek, de mind1
szal nincs valami haza szerver amin lehetne gémelni a magyarok ellen?
kösziP4
-
Kampone
tag
EZT hogy kell telepiteni
nem irok ala
-
Kampone
tag
ez valami warez?vagy miert nem ir valaki?
aki feltette hogy csinallta?
fpeter?valaki?nem irok ala
-
Kampone
tag
-
west
őstag
natural mod is homalyos.szerintem ez annak valami verzioja,vagy nem tudom...
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
feka007
veterán
Marha jó ez a program, harmadára szívta az fps-em... Na törlöm is ezt a szart
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Most uninstallálja a huszadik perce ezt a 10 megát Kivi vagyok, kinél gyorsult 2x-esére a játék...
-
pentium4
senior tag
akkor nincsennek magyar szerverek?
P4
-
matyee123
tag
Öszintén mondom nemtudom minek ide 4870 v gtx 280 mert az én 8800GTS 512mb omon megy very high on hibátlanul! Különben szerintetek van az én kártyám olyan jó mint egy 4870? A karim: Core clock:800mhz
Shader clock:1950mhz
Memory Clock:1150mhz
Memory bandwitch:73 GB[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Playstation 5 Pro 2tb digital kiadás 3év gari.
- 128 256 512 MB DDR memóriák eladók
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- DDR3 szerver ramok, vegyesen, 16GB/24GB --- 1866/1600/1333Mhz Samsung, Micron, SK-hynix
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest