Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateo019
csendes tag
mire kell átnezni a D:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Localized\Video-ban lévő .fsd-ket???????????????????Ha ATIM VAN
Érdekes mert havernál vok és nála akadnak a videók.
Nekem is otthon atim van de ilyen problémak nem vannak xD
No de mire kelll átnevezni? -
mateo019
csendes tag
haverok Core26750 2GBram és Asus Radeon 3850-es kártyával 1024be Very High DX9
Tisztára játszhatoan megy a játék.Olyan fasza graffja van
De én észrevettem hogy nem a proci a legfontosabb a játéknak,hanem a ram és a vkari.
Ramból minimum legyen meg a 2GB. -
icons
addikt
válasz fpeter07 #13596 üzenetére
Én egy nap alatt jutottam el odáig, így nem olyan hosszú .
Ősgyík: thx, kipróbáltam, és úgyis lejön, csak egy kicsit sokat kell bele ereszteni.Nade elakadtam. Lementem a barlangba, ott volt ugye az a kék nyílás, bementem, opsz antigrav ugye minden faja, de nem tudok kijönni. Van egy olyan rész, hogy hirtelen sötét lesz, utána világos, és egy csomó sellő terem körülöttem, erre én beszólok a rádión (amit úgyse hallanak), hogy evakuálják a szigetet. Namost 3nyílás van itt, egyen jöttem, a másik kettő nem nyílik, hogyan kell kijutni?
Plusz még egy kérdés: ha nem mentem volna be a barlangba, ki tudtam volna jutni, vagy csak erre mehetek? (mert mintha lett vna kb arra egy út, amerre jöttem)
Barlang: a "templom" szája, csak hogy érthető legyen.Előre is thx!
-
Ősgyík
tag
-
ZozzHUN
addikt
Egy olyan jól futó Crysis 2 kéne, mint a Gears of War, 1280 full 30-40 fps
-
T.Peter
őstag
válasz ZozzHUN #13609 üzenetére
Majd a jövő hardvereivel fog jól futni, meg most néhány sli-s rendszerrel fut elfogadhatóan. Én a Blue Mars nevű cryengine-es játékra leszek kiváncsi, hogy mennyivel kapunk több fps-t, mivel ott nem jönnek katonák, nem kell annyi post processing effect-et számolni (mondjuk ez így nem igaz, de a lényeg, hogy nincs annyi robbanás, ami erősen igénybe venné a processort), stb. Szerintem kb annyit fogunk kapni, mintha most egy üres pályán játszanánk a crysissal (plusz számít az is, hogy mennyire fogják tovább optimalizálni).
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Ezen a videón a csávónak kékek a sellői, miért?
-
Krisztián01
csendes tag
Hi all,
Nemrég raktam fel a Crysist és egy elég idegesítő problémám van. A hang így akad, szakad amikor játszok, vagy a menüben vagyok. Vista Home Premiumot használok a legújabb frissítésekkel. Fent van a legfrissebb Nvidia driver (169.28) és az Nvidia Vista hotfixek is. A hangkártyám drivere is a legfrissebb és fent van a Crysis 1.1-es patch is. Guglin utánanéztem ennek a problémának, csomó embernek van ilyen baja de seni nem tudja a megoldást. Remélem innen valaki tudja.
-
ScouserHUN
tag
Medium grafikán egész tűrhetően fut a játék, élsimítás nélkül sajna. Nektek is olyan, hogy amikor mentek előre kb 50 méterre előttetek javít a bokrok fák textúráján, ergo olyan, mintha akkor rakná oda, hogy közelebbről jobban nézzen ki. Ezt mivel lehet beállítani, hogy ne legyen?
MSI 8600 GT DDR3, AMD 4800+, 2GB ram
-
nsrking
senior tag
válasz ScouserHUN #13620 üzenetére
amit írsz az az Nvidiáknál fordul elő,h később tölti a be a sziklát, stb...nemhiszem h létezik erre megoldás.
-
nsrking
senior tag
ugyanezt csinálja nállam is a 8800 GT-vel.
-
nsrking
senior tag
válasz ScouserHUN #13623 üzenetére
tudom, de másik topicban is olvastam már itt a PH-n h az Nvidiás karik később töltenek be 1-2 dolgot!
-
nsrking
senior tag
válasz ScouserHUN #13625 üzenetére
mondjuk én a 88GT-mel 1024x768-ban 2x élsimítással Very Highon játszok és úgy átlagba 22-23 fps.Igaz volt olyan rész amikor sokan voltak és nagy lövöldözés volt h lement 18-ra is, de sztem egész türhető!
-
icons
addikt
Ez tök természetes. Szinte minden játéknál az van, hogy miközben mész, tölti a teret, és mivel ez az egyik legszabadterűbb játék, ezért bármerre mehetsz, ergó a távolabbi cuccok helyett egy kevesebb pixelből álló, egyszerűbb textúrát tölt be, és csak amikor közeledsz, akkor a teljeset.
Pl SA-ban messziről kb 4-5 autó van megformálva (v vmivel több), és amikor közel érsz, akkor látszik melyik is az pontosan. -
Alpachino
veterán
válasz ScouserHUN #13625 üzenetére
Ez nem hiba, egyszerűen várni kell 2mp-et, hogy betöltse a textúrákat, és utánna minden ok.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz nsrking #13632 üzenetére
Nem OC, hanem manuálisan tuningolt, vagyis én húztam fel idáig az órajeleket Riva 2.06-al.
Próbáld te is tuningolni a GT-det, a 700/1900MHz-et szinte mindegyik 8800GT viszi. Bár a procid az nem tudom, hogy képes e menni 3-3.2GHz környékén, mert bizony ennél az órajelnél, már kell neki a proci.
-
athomi
veterán
Feltettem az 1.1-es patch-et. Egyelőre több a bug mint patch nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Asszem az utsó küldiben, amikor a teknős-hajót kell kiszedni, azt mondja a "fedélzeti ajtót lőjem ki". Na igen, rekétavetővel, de mikor kell rálőni? Mert volt, amikor 3at beleeresztettem, és nem robbant, volt amikor elsőre sikerült (mindig csukott állapotban lőttem rá).
-
ScouserHUN
tag
válasz athomi #13634 üzenetére
Akkor már telepítheted is újra a játékot, ugyanis a 1.1-es patch elszúrja a mentéseket. Egy idő után egyre többet fog menteni a gém(mármint időre) és aztán szépen megfagy. Vagy pl nekem az ellenfelek rohantak felém, hogy "I kill you" és nem volt náluk fegyver. Egyiknél sem. Szal vicc az egész. Nekem is újra kellett tennem
-
athomi
veterán
válasz ScouserHUN #13637 üzenetére
Nem szúrja el, Alpachino-tól kaptam egy link-et a megoldásra. Ha érdekel privizz.
-
Krisztián01
csendes tag
13618
Valaki valami ötlet? -
nsrking
senior tag
válasz Krisztián01 #13642 üzenetére
csak ennél a játéknál fordul elő?a vistád 32 vagy 64 bites?illetve a crysis?
-
Zoli1222
addikt
lehet, h hülyeséget kérdezek, de hol lehet állítani, h dx10 helyett dx9-be menjen a játék?
-
Alpachino
veterán
válasz nsrking #13639 üzenetére
700/1900MHz-hez a reff. hűtő is elég, sőt még feljebb is. persze a ház szellőzésétől nagyon sok függ.
Az INNO-knak inkább a zajszintel vannak gondjai, hűtés hatásfoka elfogatható.
Ilyened van ? [link]
-
ScouserHUN
tag
Nemtom ti hogy vagytok vele, de normál nehézségen nyomom és izom hülye az AI. Hátbalövöm a faszit vagy 4-szer és nem néz hátra, hanem jön felém hátrálva. Mi a fene ez? Nehezebb fokozaton már normálisak, vagy tényleg ennyire gagyi? FEAR szintű AI-t ne várjak mi?
-
Shodan
addikt
bithumanen szokott valaki nyomni?
Egyszerűen nem halnak az emberek, 5 centiről darálom az meg oda fut és leüt, nc.
Többi szerveren is ez a helyzet?www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest