Új hozzászólás Aktív témák

  • KilgoreTrout

    senior tag

    válasz atee_13 #1765 üzenetére

    Bitfinexre is lehet eurót utalni verifikáció után. Ez a legnagyobb forgalmú tőzsde, ennek a legjobb a felhasználói felülete, vannak advanced orderek és stabil akkor is, amikor más tőzsdék meghalnak a forgalomtól. A Tether miatt félnek egyesek, hogy bedől, mivel egy kézben vannak. (Ennek olvass utána, ha érdekel, félig összeesküvés-elmélet). Én a mérete miatt sokkal inkább megbíznék ebben, mint valami apró tőzsdében, ahol ráadásul alig van likviditás.

    A másik lehetőséged a Binance, ami egy viszonylag új tőzsde, ha jól emlékszem kínai tulajjal. Alacsonyak a díjak, viszonylag gyorsan kerülnek fel új coinpárok és pl megkapod a GAS a bent tárolt NEO-d után. Látszik rajta, hogy új, nincsenek advanced orderek, de alapvetően megbízhatóan működik és egyre többen használják.

    A legegyszerűbb változat szerintem a localbitcoins-on BTC-t venni (napközben utalással megvan pár óra alatt), majd localbitcoinsról egyből átutalni a választott tőzsdére és átváltani IOTÁ-ra. Így megkerülöd a verifikációt.

    Ha az IOTÁ-t aztán kiutalnád a tőzsdéről saját wallet-re, akkor nagyon olvass utána, mert nem triviális a dolog és pár apró hibával elbukhatod az egészet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák