Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Honnan vannak a képek, ki készíti ezt a "javítást"?
Van egy sanda gyanúm, hogy valami "blur féleség" van
a dologban, ha igaz a PCGH-s összehasonlító shot a
rajtfelállásról, amit a Gamepod is átvett... Mondjuk elég
ciki lenne, ha meg lehetne "hackelni", hogy DX9 alatt is
ugyanolyan éles legyen a kép, és sebességben is oké
legyen... Mondhatni botrány lehetne belőle, hogy miért
rontják a képminőséget szándékosan. (Azt nem várom,
hogy mindent* megcsináljanak DX9 alatt is, amit a DX11
tud, de konkrétan az a különbség vagy nem is igaz, vagy
valami elb*szott kód miatt olyan, ami ha javítható, ciki...)*: pl. HDAO. (A tesszelláció - így - nem is kellene nekem.)
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
bnss
veterán
Valóban működik a megoldás, köszönöm. Most viszont olyan problémám van, hogy elindítom a játékot, amikor rákérdez, hogy be akarok-e jelentkezni, azt mondom, hogy igen. Ezután szeretnék új profilt csinálni, nem reagál rá. A már létező fiók használata menüpont viszont működik. Tapasztalt valaki hasonlót?
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
fiATHaLON
őstag
Elnézve a képeket róla, ezzel néhány pálya belsőnézetből
pont játszhatatlanná válik...Válaszokat pedig köszönöm mindenkinek, valami ilyesmit sejdítettem már
a Ken Block srác reklámkampányakor...
Mindegy, akkor marad a fotelból kiugrálós time trial a többiekkel.[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Van is ilyen menüpont a wiznél azzal az ENcahed moddal.
low+tessel
[link]"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
TomiLi
addikt
Köszönöm szépen!
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire változik a kinézet Dx9 alatt..
DX11-ben gyönyörű!Igazság szerint azért akarom kipróbálni, mert néha laggol a játék.... Pedig egy 5870-es dübörög a gépben.... Persze olvastam a megjelenéskor a teszteket, így nagy meglepetés nem ért!
DigitXT: Igazság szerint csak kíváncsi vagyok az új technikára! Csak nem tudom még mi fán terem....
Dehogynem szép - nagyon is[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
Enton
addikt
Ha ezt a videot te csináltad akkor lenne pár kérdésem!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Azért vicc:
Nincs direct likjük! A GFWL által nem támogatott országoknak.
Removed 16x quality coverage sampled anti-aliasing support.
Szinte csak visszafele fejlődnek."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Kiváncsi leszek én arra!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Def26
félisten
És akkor mi a helyzet pl. ezzel? [link] Mert ő is Games for windows live játék és a steamen nem írja, hogy köze lenne hozzá. Csak azért kérdezem, mert achievement gyűjtésben vagyok és PC -is összeszedném őket. Steamről meg ugye könnyebb vásárolni én olcsóbbak is a régi gamék mint boltban.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szeverin
csendes tag
vettem egy eredeti dirt 2-t de elötte megcsináltam az xbox live accot,hogy majd játszok rajta online,de azt magyarországra regeltem mivelállítolag van live!!
belépnék és kíírja hogy nem támogatott a régió.szopacs.
csináltam egy másik windows id címet amit usa ra csinaltam,fasza be is enged lépni,viszon amikor kéri a játék cd kulcsát beírom,és azt kapom,hogy már foglalt,azaz az előző magyarországi accontom,ilyenkor mit lehet tenni??????légyszi aki vágja hogy mit kell tenni vegyen fel msnre szevy@mailbox.hu
köszi a válaszokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Astra kalandok @Első rész
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Androidos tablet topic
- Asszociációs játék. :)
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Ford topik
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest