Hirdetés
- Nintendo Switch
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
És az élsimitás működik valakinél?
Mod: nálam gondolom a HDR miatt nem megy. -
SEMTEX
senior tag
-
Johnny Cage
addikt
High Dinamic Range. A Geforce 7-es szériája alapjáraton nem támogatja együtt a HDR-t és az AA-t, bár a Valve programozóinak egy ügyes trükkel ezt sikerült áthidalniuk (lásd: Lost Coast vagy EP1). De általában nemigen találkozni ilyesmivel.
-
SEMTEX
senior tag
válasz Johnny Cage #305 üzenetére
Nem mondod.....én is tisztában vagyok a fogalmakkal....
Csak nem néztem a konfigodat... Neked enm fog menni szvsz...
8*** szériában működik...
-
aginor
veterán
Ja, és ez még nem a vége, bár a teszt alatt "csak" 2940MHz-en szaladgált a proci, memória 980-on, és mindezt HT visszaosztás nélkül..
Teljesen le vagyok döbbenve a 8800 széria teljesítményén(vagy annak hiányán)..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
-
kisa8800
tag
Nekem 1440×900-ban minden full kivéve a legalsó talán AF 4×-en 28-33 fps. De ha felrakom 8×-ra már az egeret sem tudom mozgatni a menübe. Nekem senki ne mondja azt hogy a kártya szar és nem játék optimalizálatlan. Biztos ráfognak gyurni driver terén de a játékra is ráfér még egy kis finomitás.
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
kisa8800
tag
válasz Johnny Cage #314 üzenetére
Milyen felbontás és milyen beállitásal?
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
Drizzt
nagyúr
Gépemmel Vista alatt 1280*960-on most néztem, minden max, kivéve smothing, s motion blur semmire levéve: legkisebb frame: 47, átlag 65 körül, aspect ratiot meg be lehet ilyen felbontáson is állítani 16:10-re, úgyhogy így marha élvezetes a játék, s szép, a fullot így fogom tolni.
I am having fun staying poor.
-
SEMTEX
senior tag
válasz Johnny Cage #307 üzenetére
Azért kérdeztem, mert azt hittem, hogy GTS-ed van, és így értelmetlen lett volna a kérdés (mert ugye a 8800 szériánál a HDR működik AA mellett is)
...
-
CriticalHit
őstag
A csapattagok irányítása sokkal jobb lett volna, a kiválóan bevált Rebublic Commando, R6-Vegas vagy akár a Brothers in Arms-ban használt módszerekkel.
A demo alapján ez sajna csupán egy újabb démon írtós Doom. Csalódás."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
SEMTEX
senior tag
válasz CriticalHit #324 üzenetére
Hem olyan rossz ez, bár nem is olyan komplex: mész-lősz-mászol-lősz kb ennyi, de azért szép, és jó hangulatú
...
-
SEMTEX
senior tag
-
feka007
veterán
A legtöbb fps ilyen, mész oszt lősz, ebben legalább mászni is lehet... Az 5 perces demo alapján nem merek levonni semmi komolyabb következtetést, de szerintem jó lesz ez, a hangulata nagyon ott van, csak az a kérdés, hogy nem lesz-e nagyon egyhangú, lapos hosszabb ideig. Az egy gb-os, öt perces, demó alapján valószínűleg ez se lesz túl hosszú játék...
-
mcwolf79
veterán
Az Én gépemen simán fut,semmi röccenés
Nekem bejött a demó. A grafika ütős lesz,szerintem a demo alapján nem lehet következtetni a full grafjáról. Mivel különböző "érákban" fog játszódni a gém,a változatossággal szvsz nem lesz gond.Úgyhogy biztos nem lesz probléma a sokak által kifogásolt egyen-ellenfelekkel.
Mondjuk pl. a doom3-ban pont az volt a nyomasztó légkörnek az alapja,hogy ott magányosak voltunk a kihalt mars-bázison,itt ugye társaink vannak,ettől másképp lesz parás(reméljük).
Tetszett a kutas minijáték,jót tesz a játékélménynek egy ilyen kis "reflex-játék".Várom nagyon
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
horvathkrisz
addikt
most próbáltam ki a demót.
komolyan mondom lenyűgöző a játék! (vagy csak nekem új a nextgen grafika? )ki mondta hogy UE3 nem tud élsimítást? akkor miért lehet bekapcsolni?
-
Prosector
addikt
válasz Johnny Cage #328 üzenetére
[link]
itt van 1-2 infóJéééé.... tudtam linkelni !!!!!
-
Prosector
addikt
Nem mondom,h kimerítő ,de azért pár dolgot meg lehet belőle tudni
-
feka007
veterán
válasz Kareszovics #344 üzenetére
Ahhoz előbb szem is kéne...
-
snecy
senior tag
válasz horvathkrisz #340 üzenetére
Újnak hat, de az égvilágon semmi forradalmi
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Gaboman
nagyúr
A Motion Blur az mi?
Mert én azt No-ra teszem a többit azt High-ra 4XSM 1280x1024-ben 27FPS alá nem megy a demo átlag 35FPS.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest