Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    Mint írtam, megpróbáltam ismét felmenni champig, de ezúttal csak farmolgatva. Most nem sikerült, de így is van annyi tapasztalatom, amit érdemesnek találok elmondani.

    3000 kupa körül átváltottam defense bázisra, na ez nem volt jó ötlet. Volt majd 7 millió elixirem, és egy-egy védéssel, ami 40/40es hősök ellen volt, elvittek 300e-t. Semmit nem értem ellenük. Kupa-, nyersi-.

    Kinti th nagyon kevés van, loot is, de folyamatosan változott. Volt 100next/db, és 300next/db is. Tehát csak kinti thval érdemes felmenni, aki akar az itt ígyis-úgyis le fog szedni. Tudom hogy egy kicsivel feljebb már több a loot, az elhagyott bázis, anno ezeket imádtam beverni, 3000nél nem volt sok.

    Ami nekem a legfontosabb, ezért is mentem fel, az a dark elixir. Ez remekül jön. Irtózatosan jól. Mivel 21es hősöktől - ha egyszerre húzom őket - szintenként 10k de-rel többet kell farmolni, létfontosságú, hogy azt a pluszt pár boost alatt összeszedjem. Most 29re indultak, ami 80 ezer det jelentett. Ezt 2 boost alatt összeszedtem, sőt mivel néha nem csak boost alatt támadtam, nap végére maradt is 10k darkom. A sereg, amit használtam: 16 giant, 8 wb, 6 minion, 3 barakknyi íjász, 1 barakknyi barbár, ahogy kijön. Ezzel remekül elvoltam, amíg volt aqm, boost közben 3080ig mentem, de aztán hős nélkül lezuhantam.

    Ma meguntam hogy többször is vesztettem, ezért visszamentem m3ba. Hamarosan azonban újra nekiállok a pushnak, és ha minden jól megy, az a 150 kupa sokkal kevesebb next/elhagyott bázist fog jelenteni. Addig is falazgatok. Anno gowiwivel/lavaloonal mentem, most pedig csak a farm seregemmel, van egy kis különbség.

    Jó lootokat :)

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák