Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9963 üzenetére

    Sajnos pont a 10.7-tel, de a 10.6-tal is sok galibát okozott az aut. telepítés és/vagy eltávolítás.

    Visormail: Abu85 a vészhelyzetekre ajánlotta a pucoló progikat, én is arra szoktam. Nálam is akkor kellett, amikor a C saját telepítője elcseszte a rendszert. Azzal a véleményével továbbra sem értek egyet, hogy "Ha jól telepítesz, vagy törölsz, akkor nyilván elő sem jönnek ezek a hibák.", mert egy C telepítő elindítását, és aut. futását nem lehet rosszul csinálni, csak a program lehet hibás.

    Hát az tényleg gáz, ha már fel sem települ valami. Én meg lennék lőve a mobilnetemmel, ha nem csak egy nodvd fixet kellene letöltenem, hanem egy komplett progit, mert a méreteket és az árakat figyelembe véve többszörös áron fizetném ki a programot. :Y

    Meridian: AVIVO pack fel van telepítve? A másik ami gondot okozhat, ha vmi kodek-csomag fel volt telepítve (vagy akár maga az avivo), amikor kódoltál, most meg nincs. Amúgy HD3-asokhoz a 8.7, HD4-esekhez a 9.9 a legutoljára azokra gyúrt C, az újabbaknál nem lehet csodálkozni a hibánál.

    Xirtam: Főnöknek rossz hardvert ajánlani az álmoskönyv szerint nem jelent jót. :((( HDMI nem kavar be valamit? Az szokott, főleg, ha vmi hangkártya is van a gépben.
    Monitorok átszámozásával lehet próbálkozni, és az átalakító sem feltétlenül jó, volt már, akinél az okozott problémát.
    Azt próbáltad már, hogy csak 1-1, ill. 2-2 monitort tesztelsz különböző portokon/kábelekkel és prioritással? Azzal talán közelebb lehetne kerülni a hibaforráshoz.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák