Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz StSanya #26112 üzenetére

    Hát kezdek egyre biztosabb lenni abban, hogy nekem az a mákom volt AHCI ügyben, hogy nem települt. Egyébként tegnap a külön SB driverrel próbálkoztam elsőnek, és tényleg a Google segítségével találtam csak meg, mert úgy eldugták.

    Aztán láttam a grafikus drivernél, hogy USB drivert is tol fel, néztem is, hogy mi a szösz.... :D

    13.12-nél CCC-nél nekem nem volt a szokott helyen programon belüli frissítés keresése gomb, így simán rátelepítettem az 14.4-et :) Bétákat sosem teszek fel. Az imént a Company of Heroes 2 (szerencsére csak maga a program és a Windows 8.1U1 nem), megzuhant, bugreportot beküldtem. Nem szokott megfeküdni, szóval tippelni az új CCC-t jelölném meg lehetséges oknak. A Gaming Evolved alkalmazást feltettem, de még nem mertem próbálkozni vele, rendszergazdai fiókomon elindult telepítés után, ott láttam, hogy BF4-nél a 6850-es VGA-mhoz volt ahol szerinte Ultra is lehetséges lenne optimalizálás után, de inkább hagytam. Mantle-t meg 6xxx-es kártyák sajnos nem tudnak.

    Ja az AMD ikonja is megváltozott zöldről feketére, gondolom részvét gyanánt azokkal akiknek megfektették a rendszerét :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák