Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #10808 üzenetére

    Miből gondolod, hogy az AMD nem kezeli normálisan? Ezt nem tudod megérteni. Csak az AMD-nek van lehetősége kimérni az olyan problémákat, ami az órajel ugrálásához vezet. Ezt te otthon szoftveres szinten képtelen vagy kiértékelni. Nincs meg hozzá a megfelelő berendezésed.
    Baromság, hogy a programok egy másodpercenként frissítenek. Mégpedig azért, mert a driver nem ad erre lehetőséget. Más módon pedig nem tudják elérni az érzékelőt. Az órajel 5 másodpercenként lesz kijelezve. Esetleg a ventilátor, a hőmérséklet és a feszültségek esetében van kisebb időtartam.
    De még mindig nem látod át a dolgot. Messze nem vagy olyan berendezések birtokában, amivel valós időben lehet monitorozni a rendszer működését. Az AMD-nek van ilyen, és bizony képesek kiértékelni a látottakat, és a legjobb megoldást választani. Mond meg, hogy Ray Adams honnan fogja megtudni, hogy az 5 másodperces mintavételek között leesett-e az órajel 3D-s módban? Más mérésre neki nincs lehetősége.

    Az a baj, hogy csak a saját fejed után mész, és nem tudod elfogadni, ha valami neked nem tetszik. Ettől függetlenül sosem teszed fel magadnak a kérdést, hogy mi van akkor, ha az AMD okkal választotta ezt a megoldást, mert ők ipari berendezésekkel monitorozzák a működést, amit Ray Adams nem hogy nem tudsz otthon megtenni, de még ilyen gépeket sem fog látni. Gondolkozz el ezen, és tisztábban fogsz látni. Azon is elgondolkodhatsz, hogy a topikban messze nem veled értenek egyet a fórumozók. Lehet, hogy ennek is oka van. ;)

    (#10807) ADAM1337: 10.9a (vagy hotfix) + a 10.9-es profil.
    katt777: Visszaváltott NV-ről, mert gondja volt BF: BC2 alatt az SLI-vel. Sajnos senki sem tudta mi a hiba, ami az ő konfigurációját érinti.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák