Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola79
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A játékkal kapcsolatban kellene pár infó. Ha van egy magyar nyelvű cc wiki féle oldal az is jó lenne, de egyelőre nem találtam. Az itt lévő x ezer hsz-t meg nem szeretném átböngészni.
1. Guild
Nah ez hogy működik? Pontosabban hogy lehet csatlakozni egy guild-hoz? Kell nekem is csinálnom egy guild-t, vagy nem szükséges a csatlakozáshoz? A join guild menű alatt rábökök random valamelyikre, és vagy felvesznek, vagy nem?
Érdemes-e Guild Hall-t fejleszteni?
Nem tudom számít-e, de 3700 might körül vagyok.2. Warehouse
A warehouse menü alatt mit lehet csinálni? Nálam tök üres slot-ok vannak, és nem jöttem rá, hogy lehet-e oda berakni valamit, amit valamire el lehetne cserélni. Vagy egyáltalán erre lett ez kitalálva?
3. Quest
A guild-os küldetéseket értelemszerűen nem tudom megcsinálni, mivel nem vagyok csatlakozva. Valamikor engedi megcsinálni gems-ért, valamikor nem. Volt olyan, hogy szürke volt mellette a gems-sel való megváltás ikon, ráböktem, és mégis engedte 10 gems-ért készre állítani a küldetést.
4. A fő és a másodlagos talent hogy fejleszthető. A fő az feláldozós taknyokkal lehet, azt tudom, de más módja van? A másodlagos talent fejlesztésére nem jöttem még rá.
5. A kis feláldozhatós taknyok fejleszthetőek? Ott van a képessége, hogy feláldozásával egy hero kap x skill pontot, alatta meg a 0/1000 mező, ebből gyanítom, hogy valami módja csak van, amivel fejleszthetőek.
6. Építési idő gems-k elköltésén kívül csökkenthető? A 3 napos építési/fejlesztési időt is soknak tartom, de ahogy néztem wiki oldalon lesz még 1 hónapos építési idő is.
7. MESA
Örültem mint majom a farkának, mikor elértem a 3000 might-t, hogy végre beléphetek. De nem jöttem rá hogy működik. Ez is guild-s szerű valami lenne?
8. Csapatirányítás
Lehet valahogy irányítani merre menjenek, vagy csak azt tudom csinálni, hogy megkeresem a legmegfelelőbb pontot, lerakom őket, oszt jó napot? Nagyon bírom, mikor veszteség nélkül meg lehetne valamit csinálni, ha nem válnának szét, vagy az ellenséges hőst ütnék az építmény helyett.
Egyelőre ennyi, ami eszembe jutott... thx előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest