Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
Az a 450 gem megint de semmi legend, annyira volt jó hogy a palához sikerült 3 asra tolni a divine skillt.
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
-
Mike
veterán
mi az új az arénában, mit befolyásol a rang? tudja valaki? (persze lehet egyszerübb ha utánaolvasok
-
vendingo
veterán
Ma 2 toronyveszteséggel meglett az F5!
Este teszek egy próbát a G-el, hogy meddig jutok.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
IIIZIII
tag
válasz vendingo #1555 üzenetére
Grat!
nekem egyenlőre még nem akar összejönni, pedig elsőre csak 1 lövésen múlt a siker...másodjára már jóval többön, pedig erősebben kezdtem neki.
E5 veszteség nélkül lemegy mindig, és F5-be is veszteség nélkül kezdek bele, de itt is hatalmas az ugrás a két dínó közt..:S
Asszem várnom kell még kicsit. -
csuzda
aktív tag
válasz Logeeen #1524 üzenetére
Tegnap jutott eszembe, hogy az is jó megoldás lehet, ha veszel a dekorációknál 1 millióért szobrot, majd ha pénz kell lebontod, a felét visszakapod és máris építhetsz amit akarsz. Elég pazarló, de így kevesebb alkalommal kell vérnyomáscsökkentőt használnod
(#1557) skorpio6369: Véletlenszerűen kapsz egyet, ami rosszabb is lehet mint a mostani. Milyen szép is lenne ha te magadnak választatnád
[ Szerkesztve ]
-
IIIZIII
tag
válasz skorpio6369 #1557 üzenetére
300 gem, és random kapsz egy újat, amit vagy elfogadsz, vagy marad a régi.
...na de érdemes megfontolni hogy vagy-e olyan hősöd amire érdemes rollolni, vagy inkább próbálod kipörgetni ami még nincs meg de mindenképp szükséges.
Talent rollal ha buksz...mindenképp buksz.
Hero rollal ha buksz, akkor sem buksz, mivel húzhatsz skillexpet azzal hogy beáldozot a hulladékokat. -
Baulu81
tag
Mi a vélemény a Var god-ról. TG 3/5 Durid nak 4/5 érdemes megtartani vagy valami mást inkább helyette?
-
Land
veterán
Championnak 4/5 Heavy Blow jött össze a Berserk helyett. Szerintetek Boss ellen a folyamatos stunhoz jó lesz? Berserk volt a cél...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
nubyy
aktív tag
válasz Baulu81 #1562 üzenetére
Lv4 (eddig ugyis felhuzza mindenki elobb utobb):
Damages target by 26% of Max HP and reduces its attack by 26% for 5 secsLand: En megtartanam. TG-n berserk volt de le akartam cserelni heavy blow-ra, revit lett belole Szerencse is kell heavy blow-hoz, de nekem assasin 4/5 heavy blow-ja rohadt sokat szamitott boss kozben. 1ik fo ok amiert tudom solozni a bosst.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Vegulis lett ma 4 millas köröm Boss közben. Lehet miatta. De sajna nem tudok végig bent maradni így sem. Max még a PD 5-os celebratje segíthet majd. Nem tudom azaz 5% plusz elég lesz-e...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
nubyy
aktív tag
Passz, nekem meg mindig 55k xp-re van a LV5 Celebrate, par ev es meg is lessz
Holnap kiderul milyen az uj skillekkel a boss, remelem birni fogja 2 stun kozott a druid, foleg ha rajta van bosson a dmg debuff. Ha vegkepp nem megy akkor berakok 2 heavy blow karaktert
Eddig 12-13 perc volt a leggyorsabb boss, remelem igy mar sikerul bemenni 10 perc ala.[ Szerkesztve ]
-
nubyy
aktív tag
Olvasgattam forumot, 4/5 berserk mellett 7/9 PD kell a perma stunhoz ha csak champ van aki tud stunolni.
Reggel toltam egy bosst az uj skillekkel. Idoben ugyanannyi mint elotte, kb. 40mp volt a max amit bent tudott maradni az eddigi 2,5 perc helyett. Viszont nem volt olyan, 100k dmg utan ki kell lepni egymas utan 15x mert nem jon be a stun. 600-1,3kk kozott volt minden kor, nem kellett szerencse hozza, h bejojjon a stun. Osszessegeben konnyebb, nyugisabb lett a boss. Par szint meg kell a druidnak v. egy 5/9 a PD-nek es akkor gyorsabb lessz v.mivel mert most pont akkor fekszik a druid amikor indulna a kovetkezo stun chain. Viszont ilyenkor mar inkabb kilepek, h ne keljen meg veletlenul sem gem a druid eleszteshez. Par 100k dmg extra lesz majd onnantol. Abban nem vagyok biztos, h az a heavy blow jelent v.mit a mostani felallasban, kov bossnal probakepp berakok egy heavy blow nelkuli karakter megnezni mit tud ugy. Paladin ismet bizonyitotta, h hulladek tank bossnal. 2-3 utes utan fekszik. Ennyit kibir a druid is, pedig 11k-val kevesebb hp-ja van.
-
Land
veterán
"Olvasgattam forumot, 4/5 berserk mellett 7/9 PD kell a perma stunhoz ha csak champ van aki tud stunolni."
Hát nem mostanában lesz nekem ilyen csapatom. Tegnap próbáltam Berserket rollolni a Champnak, de nagyon nehéz. Nem kevés Gem ment el rá és csak a 4/5 Heavy Blow jött össze. Meg is tartottam...
Szóval nem tuti, hogy a Berserk hamarabb meglesz, mint a 7/9 CelebrateÉn most így festek:
Druid - 2/5 Revive
Thunder God - 3/5 Heavy Blow
Pumpkin Duke- 2/5 Revitalize
Champion - 4/5 Heavy Blow
Succubus - 1/5 Blade ShellIdővel Succubus helyett a Spirit Mage-t szeretném ha Bossozásnál az alapból 4-5 targetra adott erősített lövését mind a Bossra lövi el. Ezt még nem erősítette meg senki.
Egy vagyon lenne a 2-3/5ös talenteket jobbra cserélni..
A 2 kómáztatós hősömnek van hb-ja. Lehet egyik üti a másikat és szakítgatják meg a perma stunt-t. Fene tudja.
-
nubyy
aktív tag
Spirit elvileg nem tolja el 1 targetre azt a dmg-et amit am. tolna 5 targetre es az is korlatozva van 35k-ra. Succ jobb ide sztem a debuff miatt.
2 akkora heavy blowal meg 2 stunolos heroval mar mennie kene 2-2.5 percnek sztem, de kell hozza szerencse is sok Meg akkor is ha utik 1mast.
Bar nekem jobban bejon a kisebb de stabil nyugis dmg.
V.ki TH17-el Caixa-t megtartotta v. mindenki atallt a Diamond-ra? Feltolom TH17-re es ott nekem jobbnak tunik a Caixa. Esetleg v.kinek volt mind2?[ Szerkesztve ]
-
Csunyello
csendes tag
Land, Nubyy csak nagyokat pislogok, hogy miket írtok és miről beszéltek...
Egy hülye kérdésem lenne, de nagyon nem tudom merre induljak el ez ügyben...
A bossra az én csapatom:
GR89, Berserk 1/5
Druid, Revive 4/5
Pala, Revit 1/5
CH, Revive 5/5
SC, Self Destruct 1/5
és nemsokára meglesz a TG.Melyik skilleket kéne lecserélnem ahhoz, hogy minél jobb legyek boss közben???
Tudom nekem kéne kitapasztalnom a dolgokat, de azt se tudom miket figyeljek és merre induljak
A bossozás közbeni idő meg nagyon kevés arra, hogy én próbálkozzak...
Ja meg ha meglesz a TG melyiket váltsam ki ezek közül??? Az Ac-on is gondolkozok, hogy érdemes e nekem arra annyi shardot összegyűjtenem...
Bármilyen építő tanácsot szívesen fogadok -
csuzda
aktív tag
Ti észrevettétek azt a bugot, hogy ha megtámadnak titeket és megnézed a várát a támadó játékosnak, akkor a Guild Hall-on azt a klánt írja amiben Te is vagy? Amikor megláttam, hogy 330k goldot és 222k manát lopott tőlem egy Whisky klános majdnem szívinfarktust kaptam. Azóta kiderült, hogy ez csak bug, mert mindenki aki megtámad engem, úgy írja hogy Whisky klános.
Illetve, egy másik bug. Nem lövöm le a poént, beszéljenek a képek.
Első kép
Második kép
Harmadik kép[ Szerkesztve ]
-
nubyy
aktív tag
válasz Csunyello #1571 üzenetére
Skill marad:
Druid, Revive 4/5
...
Hat ez nem sokDruid jo tanknak, Palat csereld majd le TG-re.
Attol fugg milyen modon akarod tolni a boss-t. Ha stun akkor TG, Champ revitalize legalabb 1iknek de inkabb mind2, arra figyelj, h legyen koztuk legalabb 2 szint kulonbseg a TG javara (revit 2/5 ill. 4/5 nalam, igy pont lejar a TG stun mire stunnol a champ). Druid revive a tank. PD revitv. berserk. Es meg v.mit ezek melle. Reaper egy heavy blow-al a magas atk. speed miatt lehet jo lenne. V. succ a debuff miatt.
Esetleg egy total troll mode: 1 revive tank es 4 masik heavy blowFull tankolasrol lattam mar videokat, ott 120+ pala (4/5 de inkabb 5/5 revit) tankolt. Mellette volt Cupid a dmg buff es revit miatt, PD, SZ es Druid (Berserk). Total 0 stun 3 percig.
Stun konnyebb, viszont ki-be lepkedos es szerencsetol fugg, h mennyi dmg-ed lesz.Kiindulasi pontnak:
Lv 114 Druid 2/5 Revive
Lv 111 TG 4/5 Revit
Lv 109 PD 4/5 Berserk
Lv 108 Champ 2/5 Revit
Lv 90 Succ 1/5 Heavy BlowEzekkel siman solozhato a boss. Semmi extra talent, lvl, akarmilyen szempontbol kb. Succ meg lehet kap majd v.mi mast, nem tudom ezzel a felallassal mennyit er a heavy blow, tesztelni kell meg.
PD-nek egy 4/5-5/5 revit lehet jobb lenne. 8mp a buff es 7mp alatt betolt az energy 1000-es atk. speed mellett, 4/5 berserk 5.2mp. Hm, at kell allnom vele Revitre. Mar egy 2/5 revittel is hamarabb tolja a skilljet. Viszont kissebb lesz a hero dmg-e.
Ezt a hosszu marhasagot vegigolvasva az 1 revive, 4 heavy blow baromira tettszik, ott mar talan annyira sok szerencse sem kell a stunhoz Viszont bosson kivul nem lenne v.mi jo.
Nahjo, wall of text vege, majd ha eszembe jut meg v.mi megy masik postba. -
Csunyello
csendes tag
-
Tuvix
tag
Egyre kevésbé tetszik a bossozás. Van hogy 100+ Druid kibír 3-4 ütést, de van hogy 2. ütésbe belehal majdnem full hp-ról. Vagy bug vagy csak nekem van ekkora szerencsém vele, mert úgy tűnik mintha a boss 2x tolná el a skilljét, vagy a skillel beüt auto attackot is.
Ma is 1 percig tartott nekem a bossfight, Druid feküdt, következő körben Palával tankoltam, az is megfeküdt.
100-as heroknak meg szerintem ki kellene bírni legalább 2 ütést. -
nubyy
aktív tag
-
Land
veterán
Nekem a Diamond jött be. A másiknál az volt a baj, hogy ha a külső épületek le voltak verve és pl felülről középről jött a hullám, akkor nem körbe jöttek a résen át, hanem ütni kezdték a falat, amely egyenlő volt a bukassal.
Most engem az zavar főképp, hogy eddig az F garrison nélkül ment, de 3 napja 5-bol 5x buktam, mintha változott volna valami. Kénytelen vagyok garisson nélküli E-t nyomni, amely fele annyi xp...
Tornyokat húzom hátha menni fog úgy az F garri nélkül újra...Bossnal pedig azokkal a talentekkel 9 milla körül ütök 6 perc alatt.
-
nubyy
aktív tag
Akkor nem csak nekem van most gaz HBM-el. En is visszaaltam E-re, tegnap F-ek felet buktam.
Caixanal megvolt a 3 sor fal oldalrol? Elvileg akkor nem is kezdik utni, 2 sor falnal meg igen.Annyi dmg-el siman meglenne soloban is boss mar Csinalsz egy smurfot amivel tolod a HBM A-t es akkor meg shardba sem kerul.
Mike: A stackelo PD Celebrate volt a lenyeg a videoban
[ Szerkesztve ]
-
IIIZIII
tag
nekem is ez a bajom az F-el, mintha valami változott volna.. Elsőre mikor próbáltam majdnem meg lett...jóóóóval gyengébb csapattal..most meg esélytelen mert az F5 érthetetlen módon gázol le mindent........
Ami azért idegesítő, mert az E hullám meg már nevetségesen könnyű, és olyan mintha pazarolnám a HBM köreimet... Túl nagy a különbség a kettő közt, vagy nem tudom.Nubyy: ez Diamond a kialakítása miatt csak TH 16ig lesz jó....TH17től én is átállok Def boxra..vagy Caixa...mikor minek nevezik
Az azért jobb mert ott lehet a vaultokkal, THval, és 1-2 nagy hp-s épülettel tankoltatni a Griffeket/fairy dragonokat...illetve mivel a bázison belül helyezkednek el a vaultok..a raid is ritkább.[ Szerkesztve ]
-
IIIZIII
tag
Jut eszembe, csak úgy kíváncsiságból...Ti melyik dungeonba szoktatok shardot farmolni?
Nekem most a D5S2 jön be, amit még bírok is...a hosszú design miatt.
Felül a druidon kezdek, és mire leérek a másik 4 hero vagy halott vagy fél hp.
GA+Restoration kell majdnem mindig, de azért a 16 shardért (ha bejön) megéri.Van aki már tud D8S11be farmolni?
-
Land
veterán
Talán nem volt végig 3-as falam + itt-ott kilogott 1-2 Hero Base hatosugara és néha egyesével kiszaladtak, ha a fal mentén ment az ellenfél és meg is halt az egyke hosom ilyenkor.
Mi az a smurf ebben az esetben?
-
nubyy
aktív tag
Smurf az egy 2. account. Lenyegeben olyan mint mas jatekban a kiskari
En felhuztam addig, h a HBM A-t rohogve letolja, kapjak a herok az xp-t es egy ido utan jon majd a HBM B. Napi 50 shardot bedobok guildbe igy a fo accountal nem kell bossra "pazarolnom" a shardokat.
Btw, kiprobaltam ma a 2 heavy blow karakteres bosst. PD-nek revit ha megvan megy a 3. karakterre is a heavy blow. 11 perc volt a boss ugy, h 1ik hero ami utotte egy 80-as elite volt.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
-
IIIZIII
tag
Attól függ hogy hányas a TH. Van 5. tornyod?
Ha nincs akkor diamond sokkal jobb, ha van akkor Caixa a jobb...viszont utóbbit jóval nehezebb jól felépíteni.
Mivel rájöttem hogy a saját design nem vezet célra, így én tuti hogy SansSeven bázisát fogom összerakni ha meglesz a TH 17.egy kis kedvcsináló bossozáshoz...:S
http://www.youtube.com/watch?v=-TQDPKsHXeU
[ Szerkesztve ]
-
Logeeen
senior tag
Valaki játszik CM romon a játékkal?
#Xiaomi 13T#
-
-
IIIZIII
tag
Szerintem simán, mert eddig pont az volt egyfajta "minőségi" tényező, ha valakinek már mondjuk 10-15k migt környékén lv120 körüli csapata van. Na ők most nagyon benézték. Csomó player van akinek 80-90es hősei vannak 20k+ mighton...
Úgyhogy én most úgy "fejlődök arénában", hogy folyamatosan fejlesztem a TH-t az új épületekért, meg a relic hallt magic upgradekért, meg az egységeket is... Meg lehet hogy a lv.8-as bányáimat is felhúzom 10-12-re...mert még viszonylag gyorsan fejlődnek.[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
Boss 7 - kor.
-
IIIZIII
tag
na ez jó kérdés...szerintem az xp-t nagyon benéztem mivel 44400-at adott az 5-ös kör..ami E-ben a legmagasabb..gondolom itt meg a legalacsonyabb....de a lényeg hogy meglett...elsőre
Nekem E-ben volt már 63k is....na az nem volt rossz..szinte minden szinten a lehetséges max xp jött..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest