Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    válasz Whiteshark13 #1026 üzenetére

    "A fenykepet nem a gep kesziti, hanem te. A gep csak az eszkoz." - nem tudom, ki mondta eloszor, de szerintem nagy igazsag.

    Amugy minnel dragabb gepet veszel, annal konnyebb elrontani a beallitaokat, es folyamatosan rossz kepeket loni vele. Szoval, ahogy mar irtak, ez egy celeszkoz, taluni kell a hasznalatat. Az M50 eleg jo A+ beallitasban, amig nem allitgatod el nagyon a gepet. Szerintem keves tanulassal munkara foghato.

    A mobilok meg helyetted fotoznak, olyan kepet kapsz, amilyet o gondol, hogy szeretnel. Ha tenyleg olyat akartal, akkor az a tuti. Ha mast akartal, akkor meg lehet kuzdeni, hogy tudod felulbiralni a beepitett okossagot. (Pl. nem tudsz rekeszelni. Olyan, amilyen.)

    Amugy az M50 nem egy draga cucc, szinte a legolcsobb modetn MILC, amivel el tudod kezdeni a forozast. Egy jol kivalasztott, olcso, kinai adapterrel meg a hasznalt piacrol vehetsz aranylag olcso EF (EF-S) bajonetes objektiveket. Itt, vagy az objektives topicban mindig van valaki, aki segit, szoval... nem feltetlen olyan draga mulatsag ez.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák