Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
senior tag
válasz
YellowFlash #7 üzenetére
a multi miatt persze hogy viszik, főleg most h telepakolták legacy mapokkal..de az kétségtelen h ez az eddigi legcsövesebb kampány eddig
Cyberfuck Patchrunner
-
.LnB
titán
válasz
YellowFlash #7 üzenetére
Hahhh... Régen én is, hogy tudtam puffogni ezen.
Mint egy hülye. De felesleges. El kell ezt engedni. Túl nagy biznisz lett már ez a COD, iszonyat sokan nyomják. És az sajnos igaz, hogy igazi alternatívája sincs, amitől ez a hegemónia változna. Főleg, hogy a BF kvázki kiherélte saját magát.
Inkább mosolyogni kell azon, hogy most hogy ki vannak most borulva a CoD-osok. Pedig (mi úgy látjuk, hogy) minden évben ugyan ezt kapták, eddig jó volt. Szerintem tökre vicces.Homo Ludens
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megérkezett a mindenki által ismert sorozat idei felvonása amellyel kapcsolatban a negatív kritikák vannak a többségben - de vajon tényleg rémes lett az idei epizód?
- Milyen autót vegyek?
- Ingyenes előfizetéssel csábítja a Chromebook tulajokat a GeForce Now
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mazda topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Alza.hu
- További aktív témák...
- Új bontatlan Playstation 5 Disc Edition Deák térnél átvehető.
- Sony PlayStation 5 (PS5) + Call of Duty: Modern Warfare III Játékkonzol - 2év garancia, Ár alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Valve Steam Deck 64GB játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel!
- Platinum trófea Egyedi névvel
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest