Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
senior tag
válasz
YellowFlash #7 üzenetére
a multi miatt persze hogy viszik, főleg most h telepakolták legacy mapokkal..de az kétségtelen h ez az eddigi legcsövesebb kampány eddig
Cyberfuck Patchrunner
-
.LnB
titán
válasz
YellowFlash #7 üzenetére
Hahhh... Régen én is, hogy tudtam puffogni ezen.
Mint egy hülye. De felesleges. El kell ezt engedni. Túl nagy biznisz lett már ez a COD, iszonyat sokan nyomják. És az sajnos igaz, hogy igazi alternatívája sincs, amitől ez a hegemónia változna. Főleg, hogy a BF kvázki kiherélte saját magát.
Inkább mosolyogni kell azon, hogy most hogy ki vannak most borulva a CoD-osok. Pedig (mi úgy látjuk, hogy) minden évben ugyan ezt kapták, eddig jó volt. Szerintem tökre vicces.Homo Ludens
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megérkezett a mindenki által ismert sorozat idei felvonása amellyel kapcsolatban a negatív kritikák vannak a többségben - de vajon tényleg rémes lett az idei epizód?
- Steamdeck 512GB (gyárilag) + carry case + töltő/kábel. Tokban tartott, újszerű állapot.
- Eladó Nintendo Game Boy -ok minden ízben
- BESZÁMÍTÁS! Valve Steam Deck 64GB játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel!
- Ps4/PC kontrollerek
- Nintendo Switch (OLED model) Zelda Tears of the Kingdom - 1év Garancia, Ár alatt!
- Nintendo Switch Lite Coral
- Nintendo Switch V2 - 17.0.0 Atmosphere CFW + 256GB SD
- PS3 KONZOL + 2DB FAGYI + KONTROLLER + 7DB CD JÁTÉK + WIFI ADAPTER + KAMERA, KEDVEZŐ ÁRON!
- MIYOO Mini Plus Game Console 64GB micro sd-vel, rengeteg játékkal.
- Ritka Playstation 3 Test/Debug konzol review és preview játékokkal
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest