Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz ricogsm #5712 üzenetére

    Tegnap a Lockwood MK2 után hezitáltam, hogy az EBR-14 -el, vagy az LM-S -el folytassam (Marksmanokon a sor a goldozásban) Az LM-S -el terveztem tovább menni, de azt mondja, az alap fegyver lockolva van, egy már feloldott blueprint -el (Send It)viszont mehetek. Egy meccs alatt láttam, hogy ez nem az én konfigom, átszerkesztettem hát a blueprint -et. Nyilván írta, hogy így bukó a blueprint tuning, de üsse kavics, nagyobb előny egy testre szabott fegyver.
    Ezután jött a meglepetés, a következő meccs vége után feltűnt, hogy egy killt sem számolt el LM-S -el történt kill -ként (ellenben a level -t léptette a fegyvernél. Érdekes. Így viszont EBR-14 lesz, amíg az LM-S fel nem lesz rendesen oldva. Az LM-S -nél (valószínűleg a Blueprint miatt) már nem írja, hogy mi az alap fegyó feloldásának a feltétele, de ha jól tudom, a Lachmann-762 -t kel 17 -es szintre húzni.
    Egyébként mind az EBR-14, mind az LM-S elég gyengécske alapon, 3 - 5 lövés szükséges egy ellenfélbe, ehhez bizony jól jönne a HC :K Remélem később lehet annyira tuningolni őket, hogy képesek legyenek egy, de max kettő lövésből egy kill -re.

    #5712ricogsm: Ha sima multi meccs, akkor ott van más is, ennyire nem gyilkos az SBMM :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák