Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Jobban fut, még egy Maniac is összejött.
Most megérdemelnek tőlem egy tapsot. Szép volt. Ez egy hasznos patch volt
(Csak azért vélekedek így, mert azon szerencsések közt vagyok, akiknek olyan VGA-juk van, amire optimalizáltak)[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
ndave92
tag
válasz birorichard #5948 üzenetére
Huh! Köszi!
-
tomic
addikt
Rippel fegyver melyik packban lehet megvenni?
A sok sza..g között egyszerűen nem találom. -
Tomko78
őstag
a 2 dlc még nem elérhető csak a benne lévő fegyver ami az a ripper smg , azért látni már sokat mivel csak a Season passosok használhatják max , mert máskülönben ha nem lehet megvenni a 2 dlc-t akkor hogy is van nekik már az a fegyó
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
tDr1v3r
veterán
A játék megjelenése óta van Season Pass. Ők egyrészt a DLC-k megjelenése után rögtön megkapják a tartalmat, illetve vannak nekik exxklúzív dolgok (pl. most a Ripper) amit megkapnak előbb mint a többiek.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
phain
tag
Sziasztok!
Elore is bocsanat az offert. Eddig sose foglalkoztam az fps el, de most sikreult szertennem egy uj gepre ezert gondoltam megnezem.
Kerdesem az elnne, hogy normalis az hogy : single playerben Ultra beallitason, 1920x1080, 2x MSAA val atlagba 40-60 kozott van az fps, (nehol 70-80 is ) ha van repulo meg tank meg egy csomo enemy akkor 20 fps re is lemegy.
Foleg azert kerdem, mert mint ha az egesz jatek akadna olyan erzesem vanConfig :
i5-4570
GTX760
8GB ramKoszonom ha valaki valaszol.
-
cashback
őstag
Több embernek is akadt gondja ezzel a játékkal ilyen téren.
Nincs megfelelően optimalizálva.Visszább kell venni a grafikai kiegészítőket (élsimítás, effektek... etc)
Vagy törölni kell a játékot... ahogy már korábban páran megtették.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
Írták páran, hogy sajnálják a Ghosts-ért a kiadott pénzt. Nem tudtam átélni ezt az érzést.
Ma már volt időm kipróbálni a Titanfall-t (idő hiányában csak letöltésre jutott idő az elmúlt pár napban). Most már tudom mire gondoltak.[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
BandiHUN
veterán
válasz cashback #5972 üzenetére
Nekem vasárnap jött le,1kört mentem. Mexikói fullos deluxe.És IGEN,sajnálom a Ghosts árát! És nem mert a Titanfall olyan jó... hanem hogy a Ghosts annyira hulladék lett... A Titanfall se jó az öreg motorosoknak,mint pl. nekem.De gyógyír,mert a BF4 is vacak lett. Nincs másEz legalább új... A BF4-re is kár lett volna a pénz a 3 x órája után is...
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
cashback
őstag
válasz BandiHUN #5973 üzenetére
Nem azt mondom, hogy olyan nagyon rossz lett... csak egyszerűen unalmas.
Ghosts-ot szidják sokan... nekem továbbra is teszik. Szerencsémre a hibák tizedével nem találkozom. Csalókkal csak nagyon ritkán (DLC pályák egészen jól szűrik )Megszokás kérdése a Titanfall is (idegesítően túlzsúfolt)... de kinek van mostanában még arra is ideje? Örülök ha tudok játszani heti 1-2órát.
Bár a BF3 is hasonlóan áll nálam... el lehet vele szöszmötölni, de "June 15, 2013"-tól 29óra van benne.Ghosts 165óránál tart és lesz ez még több is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz cashback #5974 üzenetére
És az a pár óra tökéletes idegeskedésmentesen megvan Titanfall segitsegevel (na jo, smart pistol néha felcsesz de akkor átváltok rá picit ), nincs lag, nincs akadás, nincsenek csalók, grafika nagyon szép, játékmenet pörgős, hangok tökéletesek, rengeteg pálya.... Ghosts vagy 70 óra, sokat mond ha elarulom, korabbiakba az első 2 hétbe raktam ennyit... ez egy hulladék lett, a drágábbik fajtából.
Aki vásárláson gondolkodik, NE költsön Ghostsra.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Black Dragon
addikt
válasz cashback #5974 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, a Ghosts minden hibájával együtt, még mindig jobban élvezem/élvezném, mint a Titanfallt vagy a BF-eket. Nem azért, mert azok rosszak, hanem mert az EA szerintem nem tud egy normális multit összedobni. A titanfall meg a BF is már nekem túl modern, minden anyám kínját beleraknak, lásd titanfallba a falon ugrálást meg én nem tudom mit, Bf-be helikopterek, tankok és egyéb dolgok, ami miatt nekem elveszi azt az fps örömömet, amiért alapból játszok. Bár elég valószínű, hogy cod függő vagyok olyan értelemben, hogy kis pályák, semmi kieg, stb... De az is biztos, hogy a Ghosts-ban lenne mit javítani bőven...
-
cashback
őstag
Persze van, lenne mit javítani a Ghosts-on.
Jelenleg én még szoktatom magam a Titanfall-hoz... aztán pár10(0?)óra múlva meglátom mi lesz belőle.
Viszont ami 100%, hogy a CODfunoknak ez nem tudja az étvágyát csökkenteni. FPS ugyan, de teljesen más. Ahogy a BF is (számomra bohóckodásnak jó, de másra nem).
Erősítem a Ghosts tábort szerintem még ~2évig (tréarkos részt nagyon esélyes, hogy kihagyom... mint eddig mindig).
-
@rglaaf
veterán
válasz Black Dragon #5976 üzenetére
Bf-be helikopterek, tankok és egyéb dolgok
még jó hogy belerakták ezeket a felesleges cuccokat a bf-be
PSN:BiZzare_0 ️
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz cashback #5977 üzenetére
BO1 mapdesign és hangok pedig messze a legjobbak lettek...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Black Dragon
addikt
válasz Black Dragon #5980 üzenetére
Azt láttátok egyébként, hogy megint átvariálták a játékmódokat? Már csak 6 vagy 8 fajta van.
-
xrace77
tag
válasz Black Dragon #5981 üzenetére
Nem csoda, kemény átlag 6-7ezer játékos mellett nincs értelme többre. Gondolom, hogy a kevésbé népszerű módokkal esélytelen már játszani.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Black Dragon #5983 üzenetére
Te a összessel akarsz játszani?
MW2-ben mikor cirka 1500 voltak fent is kényelmesen lehetett játszani... ugyan nem minden módban, de a 3alapban mindig voltak (lesznek).
-
Kom-ancs
tag
Én az Extinction-ra kaptam rá mostanában csak elég kevés a normális csapat ahol a chellengek is szem előtt vannak tartva.Ja és itt is borzasztóan kevesen vannak(5-600fő hétvégén...)
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
@rglaaf
veterán
-
Black Dragon
addikt
válasz Black Dragon #5987 üzenetére
Következő DLC Május 8-án jelenik meg pc/ps-re.
-
cashback
őstag
válasz Black Dragon #5988 üzenetére
Az új 4pálya is ígéretesnek tűnik.
Hivatalos infó: [link]Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
erdeitibor
tag
Hali!
Assault rifles nél van az a MAVERIC nevű fegyó, két zöld nyíl van a képe sarkán.. azt le kell tölteni vagy meg kell venni?
Hogy lehet megszerezni? -
cashback
őstag
válasz erdeitibor #5990 üzenetére
Első DLC-vel együtt kaphatod meg.
-
cashback
őstag
válasz Black Dragon #5992 üzenetére
Nem lett rossz fegyver. Kényelmes átmenet.
-
cashback
őstag
válasz Black Dragon #5994 üzenetére
Nekem a görgőre van rakva...
Igen... sajnos ez egy idegesítő dolog.Mondjuk még nem is próbáltam át állítani, de biztos van rá lehetőség.
-
tDr1v3r
veterán
Elvileg ez lesz a következő DLC.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
cashback
őstag
válasz tDr1v3r #5996 üzenetére
Ez már nagyon predátorosnak tűnik nekem.
Kíváncsi leszek mi lesz a COD sorozat következő részében... zombi, alien, predator...
Jönnek majd a robotok? (csak, hogy a futurisztikus Titanfall-t utánozza majd? ) - Vagy csak simán átáll szörnyes maszlagra (Doom effekt)?
Egyik sem szimpatikus.
Lehet elő kell szednem a COD2-t.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Hunter2
addikt
az ESC nem működik ha éppen játékban vagyok, van erre valami megoldás?
-
cashback
őstag
válasz Hunter2 #5999 üzenetére
Nálam is előjön néha... vagyis, hogy ha játszok semmit nem tudok csinálni, csak játszani, még véget nem ér a kör. Még fegyvert sem lehet váltani. Eltűnik az összes hud.
Következő körben viszont újra jó.
Összefüggésben lehet a shift+tab-val (steam in game).Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest